Pokaż wyniki od 1 do 10 z 525

Wątek: [Dawid_Gaszynski] Sport

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: [Dawid_Gaszynski] Sport

mi zamknięte oczy nie przeszkadzają, jeśli jest to zdjęcie z akcji pokazujące emocje, wysiłek itp

jeśli chodzi o fotoedytorów i gazety to tam jest nacisk na coś innego, ich nie interesują zdjęcia z walki, oni chcą po prostu morde zawodnika dobrze widoczną,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jeśli chodzi o fotoedytorów i gazety to tam jest nacisk na coś innego, ich nie interesują zdjęcia z walki, oni chcą po prostu morde zawodnika dobrze widoczną,
    Teraz pojawia się pytanie: chcą, czy muszą chcieć bo nie ma wyboru?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Zelber Zobacz posta
    Teraz pojawia się pytanie: chcą, czy muszą chcieć bo nie ma wyboru?
    nie wiem, trzeba ich pytać,

ja wiem tyle, że jak robiłem żużel do Tygodnika Żużlowego i Słowa Sportowego to mieli do mnie pretensje, że wrzucam za dużo zdjęć z toru z meczu, obie gazety chciały więcej zdjęć z parku maszyn z twarzami zawodników, mecz ich nie interesował, z niego wystarczyło 1-2 zdjęcia + ewentualne upadki,

w dalszym ciągu tak jest, teraz fotoreporter sportowy właściwie nie musi robić zdjęć na meczu (nie licząc piłki bo z niej do druku idzie dużo fotek), wystarczy na rozgrzewce obcykać każdego, potem trenera podczas spotkania i można iść do domu,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów