Cytat Zamieszczone przez arkad7 Zobacz posta
Dobra jeszcze się mnie tak szybko nie pozbędziecie mam jeszcze jedno pytanie a nie chce zakładać nowego topicu.Jest jakiś sposób żebym podłączył eos m do maca jako podgląd chodzi mi o to, że od razu po zrobieniu zdjęcia będę je widział na Macu?
Tak to nie jest zlecenie tylko jak stwierdziłaś koleżeńskie wygłupy-prezentacja(w formie filmu) do 3 liceum, i plener i jakieś kadry z samą gadaniną w pokoju (niedoświetlonym i po to ten badziew)-ocena z tego zależy od całej mojej na semestr z informatyki.Mam to zrobić z kolegą, pomyślałem, że ok bo on ma 70d z dobrą szklarnią , ja tą m-ke.Każdy z nas jakieś rody,slidery, flycamy itp.Problem w tym, że mamy to oddać na piątek a narazie mamy nagrany tylko plener i po to to całe zamieszanie a z Maciem chodzi mi o to, że czasami na jednym kadrze musimy być we dwóch i wygodniej było by zobaczyć czy aparat wyostrzył żeby potem nie nagrywać 6 razy,w 70d jest jeszcze uchylny ekran gorzej z moim eos m.Budżet tylko taki wiadomo dlaczego - 2 18-latków w tydzień na więcej się nie zrzuci .