Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: stocki i sprzedaż zdjeć

Mieszany widok

Uzależniony Awatar italy

Domyślnie Odp: stocki i sprzedaż zdjeć

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    ja kiedyś za dzieciaka chyba wrzucilem jakieś 3 zdjęcia
    No to Kolego, teraz odcinasz kupony
    A tak na poważnie,żeby nie zniechęcić kolegę Tomka - jeśli będzie kreatywny, wyczuwał na jakie zdjęcia jest aktualnie zapotrzebowanie,odpowiednio je wykreuje,umieści w co najmniej 5-7 bankach zdjęć, to jest nie tylko szansa że jakąś fajną sumkę zainkasuje na koncie .Oczywiście należy pamiętać o rozliczeniu a fiskusem, bo niestety taka forma zarobkowania jest objęta podatkiem.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: stocki i sprzedaż zdjeć

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    No to Kolego, teraz odcinasz kupony
    A tak na poważnie,żeby nie zniechęcić kolegę Tomka - jeśli będzie kreatywny, wyczuwał na jakie zdjęcia jest aktualnie zapotrzebowanie,odpowiednio je wykreuje,umieści w co najmniej 5-7 bankach zdjęć, to jest nie tylko szansa że jakąś fajną sumkę zainkasuje na koncie .Oczywiście należy pamiętać o rozliczeniu a fiskusem, bo niestety taka forma zarobkowania jest objęta podatkiem.
    grosza nei zarobilem to jakie kupony odcinam szczyl byłem myslalem ze moze cos sie na tym wychaczy, potem olałem sam dzis szukalem z ciekawosci , nie znalazłem pozostałosci i chyba dobrze, a napisalem to zeby nie pisac ze "w stocki sie nigdy nie bawiłem" bo zraz znalazłby sie ktos mądry kto by znalazł moje wypociny heh pozdro
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów