Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Jesli drukujesz w supermarketach - rownie dobrze mozesz nie wydawac pieniedzy na kalibrator, (kazda maszyna bedzie drukowala co innego).
    Chodzę tylko do jednego labu,jednego laboranta i do jednej drukarni. Wtedy mam wszystko ok bo oni wiedzą jak poprawiać ewentualnie
    Tylko drażni mnie to, że wszędzie mam inne kolory i to znacznie - komputer, laptop.

Osobna rzecz to to, że w LR mam fajne kolory, w CS4 lekko inne, na podglądzie w windows jeszcze inne a jak wyślę mailem to jeszcze inne, do wyboru do koloru. Jakiś czas temu miałam wszystko mniej więcej tak samo, teraz się rozjechało.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Kalibrator X-Rite ColorMunki Smile

Cytat Zamieszczone przez iza73 Zobacz posta
    Osobna rzecz to to, że w LR mam fajne kolory, w CS4 lekko inne, na podglądzie w windows jeszcze inne a jak wyślę mailem to jeszcze inne, do wyboru do koloru. Jakiś czas temu miałam wszystko mniej więcej tak samo, teraz się rozjechało.
    W Windowsie po kalibracji LR i PS powinien miec te same kolory, niestety przegladarki moga je roznie wyswietlac.

Ponoc na mac'u to lepiej wyglada. Ale moj jest tak stary, ze szkoda byloby na niego nerwow.

Uprawnienia umieszczania postów