Jago
Nie widzę edycji posta więc opisze tutaj:
nr 4 - Uroczystość obchodów Święta Wojska Polskiego w 2013 r. w Krakowie i zdjęcie jednego z kombatantów.
nr 5 - Szpaler powitalny na lotnisku w Balicach pod Krakowem, szpaler wystawia kompania honorowa garnizonu Kraków w mundurach podhalańskich.
nr 8 i 9 - Powitanie głów państw europejskim na spotkaniu na Wawelu w Krakowie - kompania jak wyżej
nr 10, 11 i 12 - Obchody Święta 5 Batalionu Dowodzenia w Rząsce pod Krakowem na zdjęciu 10 fragment musztry paradnej.
maciek12ss
Co do winiet to jak zobaczycie w kolejnych setach jest to mój częsty zabieg, po pierwszych zabawach z RAW -em tak mi się ten efekt spodobał że często (za często) z niego korzystam. Teraz staram się to już ograniczać.
dave88
Niestety ale w tej dziedzinie zdjęć rzadko kiedy ma się wpływ na ustawienie "modeli", ponadto zawsze na wszystko jest mało czasu bo trzeba się przenieść, odsunąć, dogonić kompanię w trakcie marszu itp itd. Też żałuje że nie jest centralnie ale samolotu nie przesunęZdziwiło mnie że ta fota tak się spodobała bo uważałem ją za najmniej interesującą z tych tu umieszczonych.