Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Wybór lustrzanki

Mieszany widok

Awatar Arvena
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Wybór lustrzanki

Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post na tym forum. Żeby nie zaśmiecać forum i tworzyć 10000 raz tego samego wątku, postanowiłam zapytać tutaj. Na początku zaznaczę, że jestem kompletnym likiem co do lustrzanek. Chcę fotografować głownie koncerty, przyrodę i artystyczne mój budżet to 2-3 tys. Póki co jedyne co przykuło moją uwagę, to Canon EOS 600D, ale nie wiem, czy słusznie. Chciałabym jeszcze prosić o doradzenie jakiś obiektywów. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź!

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Arvena Zobacz posta
    Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post na tym forum. Żeby nie zaśmiecać forum i tworzyć 10000 raz tego samego wątku, postanowiłam zapytać tutaj. Na początku zaznaczę, że jestem kompletnym likiem co do lustrzanek. Chcę fotografować głownie koncerty, przyrodę i artystyczne mój budżet to 2-3 tys. Póki co jedyne co przykuło moją uwagę, to Canon EOS 600D, ale nie wiem, czy słusznie. Chciałabym jeszcze prosić o doradzenie jakiś obiektywów. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź!
    A myslales może o używanym 5d? Myślę ze pełną klatka to lepszy wybór.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez saxjas Zobacz posta
    A myslales może o używanym 5d? Myślę ze pełną klatka to lepszy wybór.
    Nawet dużo lepszy wybór na koncerty niż xxxD. problem z tym, że Classica z przebiegiem poniżej 50 tys trzeba trochę poszukać.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Nawet dużo lepszy wybór na koncerty niż xxxD. problem z tym, że Classica z przebiegiem poniżej 50 tys trzeba trochę poszukać.
    a te powyzej 50tys to złe?
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Takiego Classica z małym przebiegiem posiadam i nawet zastanawiałem się nad sprzedażą ale po długiej nieobecności w świecie oferty rynkowej Canona przeraziły mnie ceny nowego 5dIII. Myślałem zakupie ale chyba sobie odpuszczę ze względu na cenę. Ostatecznie mój 5d może nie jest trendy ale na razie zaspakaja moje potrzeby.

Uprawnienia umieszczania postów