Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Jak inwestuję 100zł aby zarobić 50 000zł w fotografii ślubnej rocznie?!

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Jak inwestuję 100zł aby zarobić 50 000zł w fotografii ślubnej rocznie?!

fotki na www fajne.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pszczyna

Domyślnie Odp: Jak inwestuję 100zł aby zarobić 50 000zł w fotografii ślubnej rocznie?!

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    fotki na www fajne.
    dzięki zdebik

nie jest to takie proste, żeby fotki ślubne robione
    dla ludzi prywatnych były fajne, ale staram się

pozdrawiam serdecznie z Polski
    Bartek

Siema Bartku! Dałem 'lajka' Super foty - a ta z tulącą się nagą parą w skalnym oczku - bezbłędna! Od razu banan na twarzy
    W sumie przyszło mi do głowy małe uatrakcyjnienie Twojego marketingowego pomysłu...żeby zamiast karteczki, wykorzystać np.
    zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i na odwrocie dać linka do galerii na stronie/blogu - któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia
    pary młodej? Choć to na pewno trochę więcej zachodu z przygotowaniem i wydrukiem... Pozdrawiam!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pszczyna

Cytat Zamieszczone przez miszaj Zobacz posta
    Siema Bartku! Dałem 'lajka' Super foty - a ta z tulącą się nagą parą w skalnym oczku - bezbłędna! Od razu banan na twarzy
    W sumie przyszło mi do głowy małe uatrakcyjnienie Twojego marketingowego pomysłu...żeby zamiast karteczki, wykorzystać np.
    zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i na odwrocie dać linka do galerii na stronie/blogu - któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia
    pary młodej? Choć to na pewno trochę więcej zachodu z przygotowaniem i wydrukiem... Pozdrawiam!
    Hej!

MEGA pomysł z tym zdjeciem pary młodej na odrwocie karteczki z linkami! Jak najbardziej wykorzystam!!! Dziękuję Ci bardzo serdecznie Mam nadzieję, że Ty też skorzystasz z pomysłu. Dziękuję Ci za otwartość i pomoc! Super

Kapitalnie, że masz takie nastawienie do życia pozytywne. Zaraz obejrzę Twoją stronę i napiszę do Ciebie na priva

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez miszaj Zobacz posta
    któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia pary młodej?
    Eeee, ja?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pszczyna

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Eeee, ja?
    no jasne, że się tacy znajdą - zwykle około 5-20% na weselu (zwykle najstarsze wujki i dzieci do 3 roku życia)
    B
    Ostatnio edytowane przez bartekwyrobek@gmail.com ; 17-03-2015 o 19:26

Pełne uzależnienie Awatar zysk

A gdzie Amway i Zeptery ?
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Eeee, ja?
    To i ja się dołączę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Pszczyna

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    strzelam: jesienią startujesz w wyborach i szukasz elektoratu ?
    jak Tyś to wykminił!?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    A gdzie Amway i Zeptery ?
    no właśnie filmik o tym jest wykorzystuje tą samą zasadę ale nie w sposób perfidny i chamski - tylko wręcz przeciwnie

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez bartekwyrobek@gmail.com Zobacz posta
    wykorzystuje tą samą zasadę ale nie w sposób perfidny i chamski - tylko wręcz przeciwnie
    Przyjacielu,oni są tak samo mili jak Ty .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów