Jasne, łap: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Street Shooting
Albo moje (niestety lab skopał robotę i zacieki i pasek przez środek to ich sprawka), robione Mju II 35/2.8, pełny automat, na superii 200:
Jasne, łap: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Street Shooting
Albo moje (niestety lab skopał robotę i zacieki i pasek przez środek to ich sprawka), robione Mju II 35/2.8, pełny automat, na superii 200:
Ostatnio edytowane przez sconner ; 05-03-2015 o 00:14
a co on może pokazać?
Jakość zdjęć w dzień na przykład. Albo w ciemnych pomieszczeniach tutaj: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Nick Davis Live
No, całkowity opad szczęki.. dziękujemy ci za wkład do tego wątku pt "czy nadal warto kupić 60D" pasuje jak Qrwie majtki.
Hah, chyba nie myślisz, że Twe wakacyjne fotki są czymś wyjątkowym?
Nie chciałem pokazywać tego drastycznego (dla ciebie) przykładu, finalista WPP2015: http://www.worldpressphoto.org/award...allery=2900401
Ostatnio edytowane przez sconner ; 05-03-2015 o 00:58
Jak by twoje IQ było liczbą dwucyfrową to byś się domyślił że to nie moje zdjęcia. Ale cóż ćwicz dalej, na pewno osiągniesz zbliżony poziom.
Niestety, moja kultura osobista powstrzymuje mnie przez udowodnieniem Ci jak bardzo zachowujesz się jak 10 latka, bez odbioru![]()
Jak się czyta bez zrozumienia to tgz kultura osobista nie jest żadnym wytłumaczeniem - przykro mi.
Czy na forum jest moderator? Upraszam o zamknięcie wątku (co było istotnego do powiedzenia na dany temat, tj. czy warto zainwestować w 60D, już powiedziano) i wycięcie tej żenującej pyskówy. Sam jestem w sumie nowy na forum, ale przykro mi że niektórzy zaliczają takie coś w ramach debiutu.
EOS 300, EOS 400D, EOS 60D i... Zenit 122
C 15-85, C 10-18, T 70-300 VC USD i Zenitar MC 1.9 50 mm
7d pewnie ma swoje zalety dla wielu np. jest trochę szybszy, bardziej pancerny, inne guziki, więcej punktów AF.
Mam 60d, nie używałem 7d i raczej bym się nie zamienił. Niby AF bardziej rozbudowany, i z MA, ale było sporo narzekań na celność AF. U Lens rentals rozrzut AF wyszedł niezbyt zachęcajaco w tym porównaniu:
LensRentals.com - Autofocus Reality Part 3B: Canon Cameras
To mi się nie podoba, bo AF to miało być forte tej puszki. Poza tym jednak model o rok starszy i mam wrażenie, że odszumianie jednak lepsze w 60d conieco. Dodajac lekkość i i odchylany ekran i fakt, że mało akcji robię - wybieram 60d.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.