Jasne, łap: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Street Shooting
Albo moje (niestety lab skopał robotę i zacieki i pasek przez środek to ich sprawka), robione Mju II 35/2.8, pełny automat, na superii 200:
Jasne, łap: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Street Shooting
Albo moje (niestety lab skopał robotę i zacieki i pasek przez środek to ich sprawka), robione Mju II 35/2.8, pełny automat, na superii 200:
Ostatnio edytowane przez sconner ; 05-03-2015 o 00:14
a co on może pokazać?
Jakość zdjęć w dzień na przykład. Albo w ciemnych pomieszczeniach tutaj: Robin Wong: Olympus Stylus XZ-2 Review: Nick Davis Live
No, całkowity opad szczęki.. dziękujemy ci za wkład do tego wątku pt "czy nadal warto kupić 60D" pasuje jak Qrwie majtki.
Hah, chyba nie myślisz, że Twe wakacyjne fotki są czymś wyjątkowym?
Nie chciałem pokazywać tego drastycznego (dla ciebie) przykładu, finalista WPP2015: http://www.worldpressphoto.org/award...allery=2900401
Ostatnio edytowane przez sconner ; 05-03-2015 o 00:58
Jak by twoje IQ było liczbą dwucyfrową to byś się domyślił że to nie moje zdjęcia. Ale cóż ćwicz dalej, na pewno osiągniesz zbliżony poziom.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Niestety, moja kultura osobista powstrzymuje mnie przez udowodnieniem Ci jak bardzo zachowujesz się jak 10 latka, bez odbioru![]()
Jak się czyta bez zrozumienia to tgz kultura osobista nie jest żadnym wytłumaczeniem - przykro mi.