Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: [NonSens] Wszystko i nic.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar italy

Domyślnie Odp: [NonSens] Wszystko i nic.

nr 19. Szkoda migawki na takie ujęcia, nie rób takich ujęć

Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    nr 19. Szkoda migawki na takie ujęcia, nie rób takich ujęć

Chociaż uzasadnij swoją wypowiedź

Uzależniony Awatar italy

Cytat Zamieszczone przez NonSens Zobacz posta
    Chociaż uzasadnij swoją wypowiedź
    Może inaczej : napisz proszę co Tobie w tym zdjęciu nie pasuje.
    Zacznijmy od 1szego planu:zastanawia mnie skąd robiłeś to ujęcie, bo dziwna ta cienka linia u dołu kadru plus jakiś zamazany kształt na środku.
    Zastanawiam się co ma być tematem tego zdjęcia. Samochód ? Barierki i droga ?Dachy kilku domów, czy może trakcja energetyczna ? A może wieś i las w oddali ze zbiornikiem ciśnieniowym ?
    Wg mnie żaden z wymienionych .po prostu zrobiłeś zdjęcie .I dlatego napisałem jak wyżej... nr 19. Szkoda migawki na takie ujęcia, nie rób takich ujęć.
    Ażeby tak w pełni uzasadnić moją pierwszą reakcję na Twe zdjęcie musielibyśmy długo dyskutować zaczynając od podstaw.Nie wiem czy pamiętasz ale wielu a wręcz każdy z operatorów filmowych, fotografów, za czasów fotografii analogowej przed zrobieniem ZDJĘCIA , z dwóch palców u lewej dłoni i dwóch u prawej ,składał coś na wzór klatki filmowej, to co widzi obiektyw.To był czas na ocenę czy warto zrobić takie ujęcie.Bo każde zmarnowane to były znaczne koszta , a nie tak jak teraz, 1000 pstryków i może jedno - dwa dobre ujęcia.Mam nadzieję ze moje uwagi choć ogólnikowe będą dla Ciebie pomocne i życzę każdego przemyślanego coraz lepszego ZDJĘCIA.
    pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów