40 fajne, ale odrobinę za dużo przepalenia, 41 super. 43 i 44 do wyprostowania bo lecą. 49 podoba mi się, ale bym chyba ciaśniej zrobił, 52 też wpadło w oko. Pomysłowo podpis wkomponowany w zdjęcia.![]()
40 fajne, ale odrobinę za dużo przepalenia, 41 super. 43 i 44 do wyprostowania bo lecą. 49 podoba mi się, ale bym chyba ciaśniej zrobił, 52 też wpadło w oko. Pomysłowo podpis wkomponowany w zdjęcia.![]()
Ostatnio edytowane przez Boogie ; 11-02-2015 o 23:01
Powiało grozą...zwłaszcza z podziemi i z prosektorium. Kiedyś grywałem w RE, takie dziwne skojarzenia mnie naszły...
Sety przypadły mi do gustu![]()
Dzięki za komentarz.Z prostowaniem zdjęć miałam dużo zabawy, jeszcze muszę nad tym popracować.
Cieszę się.Fajny klimat robiły porozrzucane wszędzie leki w podziemiach oraz skrzynie wojskowe w różnych częściach kompleksu.
A prosektorium wyglądało kiedyś lepiej, dopóki stołu nie wynieśli. Ciekawostka, że mieści się w jednym budynku razem z kaplicą. Wchodzi sie, najpierw jest krzyż, miejsce na trumnę, przechodzi się dalej i jest taka dość groźnie wyglądająca sala. Zrzutka ze strony forgotten.pl
Klimat urbexu.. Zanim przeczytałem opis nad zdjęciami pierwsze co mi się skojarzyło to Prypeć.. Więcej takich!
Canon 50D + 7D + EF 70-200 f/2.8 L USM + Sigma A 18-35 f/1.8
O widzisz, chciałam w tym roku sobie sprawić na urodziny wyjazd do Prypeci, ale przy obecnej sytuacji się wstrzymam na razie.![]()
Tam akurat powinno być bezpiecznie. Tez mi się marzy wyjazd tam![]()
fajna seria z tym szpitalem ale bardziej przemawiało by do mnie w B&W albo jakies HDRy...
R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia