Co nie zmienia faktu, że zamieściłeś coś, co powinno od razu wylądować w koszu.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
-to jesteś w mniejszości
-życzę cierpliwości i sukcesów
-po kilkuletniej zabawie rozdałem wszystkie manualne szkła
Bawić się można,bawić a nie liczyć na dobry odsetek udanych fotek w ujęciach dynamicznych/sportowych.
Mam trochę udanych fotek sportu i ruchu manualami ,ale to ilość niegodna uwagi w porównaniu ze sprawnym AF.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
13.
Żeby nie było, że we wszystkich zdjęciach obciąłem nogi, reszta zdjęć czeka na obróbkę
Niższa perspektywa prezentowała by się lepiej, ale nie zawsze można być tam, gdzie by się chciało. Z nogami lepiej. Daj jakąś akcję z manuala.
Te wszystkie zdjęcia z tańca są manualem. Co do niższej perspektywy to nie dało się, inaczej nie miałbym nawet jak zrobić zdjęć
Resztę zdjęć później wrzucę jak obrobię![]()
Zdjęcia z pokazu tańca - pierwszy set zupełnie tego nie pokazuje - przez brak nóg. Pozostałe również mało. W tańcu jest wiele figur, które wychodzą atrakcyjnie na zdjęciach. Dwa ostatnie zdjęcia wyglądają trochę jak z wesela. Dla mnie zupełnie bez emocji.
15. wygląda jakby tancerka wpadła przypadkiem na partnera i ją łapał żeby orła nie wywinęła :/
Ostatnio edytowane przez Boogie ; 12-02-2015 o 02:49