Tylko taka różnica, że nie mają WiFi i GPS, reszta jest taka sama, sam posiadam taką wersję
Przeliczając na PLN'y zakup z UK wyszedł mi za nówkę 6D 4tysie, czyli nie wiele więcej co za nowego 70D w tamtym czasie.
Tylko taka różnica, że nie mają WiFi i GPS, reszta jest taka sama, sam posiadam taką wersję
Przeliczając na PLN'y zakup z UK wyszedł mi za nówkę 6D 4tysie, czyli nie wiele więcej co za nowego 70D w tamtym czasie.
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
w Polsce chyba nie było takiej wersji
a szkoda, bo wifi i gps w ogóle nie używam
Jestem pod wrażeniem niskiej prądożerności 6D. Na jednym akumulatorze (i to zamienniku - Phottix) 1910 zdjęć i pozostało jeszcze 34%.
Zdjęcia robione w ciągu 7h, około 75% z obiektywem 24-105 z włączonym IS, reszta 50 1.4 i 85 1.8.
Ile udało się wam max zdjęć zrobić na jednym akumulatorze?
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
Ja kupowałem na rynku brytyjskim i normalnie z gwarancją.
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
No to tylko pozazdrościć fajnej cenyByłem przekonany że wersje bez GPS i Wi-Fi były robione tylko i wyłącznie na rynki azjatyckie.
A możesz dać link do tego sklepu co sprzedaje te wersje N za $600 mniej?
Bo ja np. znam jeden bardzo solidny sklep:
TheDigitalPros.com - Canon EOS 6D Digital Camera (Body Only)
gdzie można nabyć fantastyczne zestawy z 6d zawerajace np. EF-S 10-22 albo profesjonalny grip do 600d.
I ceny też fantastik.![]()
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.