Angmar, pofatygowałem się i przejrzałem wszystkie Twoje 108 postów. Do tej pory nie udało Ci się wyedytować ani jednego postu z pytaniem o cokolwiekZamieszczone przez Angmar
; wszystkie Twoje posty są "odpowiedziami" na czyjeś problemy - cudzysłów został użyty nie bez powodu. Spośród tych 108 przy maksimum dobrej woli wybrałem zaledwie 27 postów, których wydźwięk jest, nazwijmy to, neutralny. Pozostałe 81 postów to szyderstwo i agresja zawierajaca między innymi takie kwiatki:
- Anvers, muflon, Auwo - widzę, że w waszym przypadku oczekiwanie odpowiedzi na poziomie dorosłego człowieka jest nazbyt ryzykowne i wymagające...,
- Gówno prawda...,
- Jak masz pieprzyć takie idiotyzmy, to lepiej w ogóle nie pisz...,
- Sorry, ale odpowiedź jest jeszcze głupsza niż pytanie...,
- Masz obfity podpis na forum i nie wiesz czym zrobić screenshot? Może narysuj ;-) ...,
- ********a aberracja, prawie taka jak u snowboardera...,
- To ja na początek proponuję odpuścić sobie fotografowanie i inne zajęcia, i skoncentrować się na podstawowych umiejętnościach...,
- To forum ma już wyrobioną swoją "renomę". Nikt rozsądny nie przyjdzie tu po wiedzę, bo jedyne, na co może liczyć, to...,
- Snowboarder - potwierdzasz zdanie, jakie zdążyłem sobie na temat twojej wiedzy wyrobić...,
- Widzisz... ty nadal nic nie rozumiesz...,
- Dziecinada i tyle...,
i wreszcie to
- Nie przychodzę tutaj po wiedzę. Gdy "merytoryka" tego forum przestanie mnie bawić do łez niczym komedia, przestanę tu przychodzić w ogóle. Co już niedługo się zapowiada,...
Po co więc przychodzisz Angmar? Nie wydaje mi się aby ktokolwiek za Tobą tęsknił, może więc czas zrealizować tą ostatnią obietnicę?