Nie wiem ilu, wiem że średnia jest coś koło 2000 zł na Polskę. Co nie zmienia, że to dalej śmieszne pieniądze biorąc pod uwagę cenę leków i utrzymania. Na emeryturę nie liczę, bo do tego czasu system może upaść.
Nie wiem ilu, wiem że średnia jest coś koło 2000 zł na Polskę. Co nie zmienia, że to dalej śmieszne pieniądze biorąc pod uwagę cenę leków i utrzymania. Na emeryturę nie liczę, bo do tego czasu system może upaść.
Nie masz zielonego pojęcia o traktowaniu obcokrajowców przez zagranicznych pracodawców, chroniĂ* nas odpowiednie ustawy które sĂ* rygorystycznie przestrzegane. Nie uogólniaj traktowania obcokrajowców I osób o innych orientacjach jak trakuje się je w Polsce... W świecie jest normalnie. Nie twierdze że w Polsce sĂ* złe zarobki lecz odsetek ludzi Dobrze zarabiajĂ*cych jest znikomy. MiarĂ* zasobnego społeczeństwa jest procent warstwy średniej społeczeństwa. Inaczej Rosja byłaby najzamożniejszym państwem bo ma największĂ* liczbę miliarderów. Radio Maryja... No cóż jeśli lubisz słuchać to twojĂ* prywatna sprawa. Religia toteż indywidualny wybór, jĂk decyzja emigrować czy pozostać w kraju. Tak na marginesie to życzę ci tych 900 Pln dziennie![]()
Ostatnio edytowane przez chrisNI ; 01-01-2015 o 14:31
Może nie mam, może mam. Na pewno z własnych obserwacji wiem, że nie jest tak wesoło.
Bardzo się cieszę, że dobrze trafiłeś.
Tak to mniej więcej wyglada:
4/5 Polaków zarabia mniej niż 3549 zł netto - Bankier.pl
Ostatnio edytowane przez foggy_lad ; 01-01-2015 o 16:20
R8, 35, 50, 85
i to jest tragedia, nasze zarobki a nie ze coś podskoczy o 6 punktów
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
A przecież sporo jednoosobowych firm przynosi po prostu stratę.... i nie wnikajmy za co się utrzymują bo to im wcale nie pomoże....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner