Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: Raty 50x0% w Euro Rtv Agd - korzytsał ktoś ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Raty 50x0% w Euro Rtv Agd - korzytsał ktoś ?

Już kiedyś był wątek o euro-agd i ratach i już kiedyś pisałem: warto polować u nich na okazje w sklepie internetowym, bo często zdarzają się naprawdę dobre oferty, które w połączeniu z propozycją ratalną 10, 20, 40 czy obecne 50X 0% czyniły ich ofertę nawet konkurencyjną wobec TIPów przywożących sprzęt z Niemiec bez faktur. Oczywiście przy zawieraniu umowy ratlanej należy jasno zaznaczyć, że nie chce się żadnego ubezpieczenia, żadnej karty kredytowej i w ogóle żadnych "gratisów". Co ważne, nalezy tez wybrać sklep z przyzwoitą obsługą - wiekszość euro-agd taką ma, choć raz trafiłem na "kierownika tłumoka". Aha, ja zawsze wybieram odbiór osobisty w sklepie i zawsze pozwalają mi sprzęt dokładnie sprawdzić przed odbiorem i podpisaniem umowy ratalnej. Co więcej, mimo że to zamówienia internetowe odbierane w sklepie stacjonarnym to można się dogadać, że nawet jak coś "wyjdzie" w ciągu kilku dni, to przyjmą zwrot (wymianę na nowy). Ba, miałem przypadek że Pani w takim sklepie pomogła mi w wymianie sprzętu na nowy mimo, że było tydzień po gwarancji :-)

Kupowałem już nie raz w RTV EURO AGD na raty 40x0%, raz na 10x0%. Zawsze zamawiałem towar przez internet do danego sklepu, potem przy odbiorze mówiłem, że chcę na raty. Zawsze proponowano mi ubezpieczenie i wręcz sugerowano, że bez niego bank się nie zgodzi na kredytowanie. Grzecznie odpowiadałem, że chcę spróbować. Wypełnienie wniosku, 20 minut oczekiwania i jeszcze nigdy mi nie odmówiono.
    Raty takie można brać tylko jak na stronie jest zaznaczone, że dany produkt jest w promocji 40x0%.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

No to Canona 5D MK3 nie można nabyć w tej promocji :P
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

W MediaMarkt też reklamują teraz raty 50x0%. Wybrałem się więc po 6D. Raty okazały się nie całkiem 0%, ale stwierdziłem, że koszty 360 zł (przy kredycie 6tyś) na prawie 50 miesięcy to i tak niedużo i w ten sposób stałem się posiadaczem nowego "cacka".
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    W MediaMarkt też reklamują teraz raty 50x0%. Wybrałem się więc po 6D. Raty okazały się nie całkiem 0%, ale stwierdziłem, że koszty 360 zł (przy kredycie 6tyś) na prawie 50 miesięcy to i tak niedużo i w ten sposób stałem się posiadaczem nowego "cacka".
    wypijesz w miesiącu 2 piwa mniej i wyjdziesz na czysto... tak w ogóle to myślę że już niedługo standardem będą raty 0% ....
    Ostatnio edytowane przez centur ; 14-12-2014 o 16:55
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    tak w ogóle to myślę że już niedługo standardem będą raty 0% ....
    Na to mogą sobie pozwolić tylko więksi gracze typu MM, Saturn, EURORTVAGD itd. Swoją drogą oprocentowanie kredytu na poziomie ok. 10-12% to przesada i jak to mówi lud zwykłe "złodziejstwo". No, ale kto ma i pożycza kasę dyktuje warunki Możemy ew. pomyśleć o koleżeńskiej kasie pożyczkowej CB
    Miłego dnia
    moja www

Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Na to mogą sobie pozwolić tylko więksi gracze typu MM, Saturn, EURORTVAGD itd. D
    nie do końca. Ostatnio redcoon promuje raty 40x0% a dużym graczem raczej nie jest .......
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Ostatnio redcoon promuje raty 40x0% a dużym graczem raczej nie jest .......
    Chyba sobie jaja robisz... Redcoon = Saturn = Media.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

czytałem gdzieś że nawet jak nie chcą dać kredytu bez ubezpieczenia to trzeba brać z ubezpieczeniem a na 2 dzień wypowiedzieć umowę ubezpieczenia, kredytu juz nie cofną a ubezpieczenie muszą ...
    Dziś byłem przejazdem w MM i przy większych kwotach np. 5dmkIII, 6d ubezpieczenie jest obligatoryjne Potwierdzam jednak twoją informację - można je wypowiedzieć już następnego dnia (termin do 2 tygodni). Czy ktoś tak może kiedyś robił? Są jakieś konsekwencje, o których nie wspomniała przemiła pani od kredytów?
    Ubezpieczenie podnosi cenę o ok. 20%.
    Miłego dnia
    moja www

Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Chyba sobie jaja robisz... Redcoon = Saturn = Media.
    pierwsze słyszę ...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Potwierdzam jednak twoją informację - można je wypowiedzieć już następnego dnia (termin do 2 tygodni). Czy ktoś tak może kiedyś robił? Są jakieś konsekwencje, o których nie wspomniała przemiła pani od kredytów?
    .
    sam nie sprawdzałem ale czytałem na forach że nie ma z tym najmniejszego problemu bo takie po prostu jest prawo ...

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów