"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bateria w 7d1 była bardzo dobra, u mnie średnio trzymała do 1500 strzałów, z podglądem itd..
Canon EOS Digital Cameras, photography-on-the.net Digital Photography Forums
Można znaleźć kilka różnych tematów o 7d2 (w tym ten o AF - 75stron...)
oA nie możesz podać konkretów? Napisałeś to wyżej tak jakby to było masowe zjawisko, wygląda to na bardzo poważną sprawę, szczególnie jeśli "canon wymieniał je na nowe sprawne modele"? To jest bardzo istotna wiadomość, bo oznacza że można trafić na taki egzemplarz. Druga sprawa to gdzie Canon ogłosił taką akcję serwisową?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-12-2014 o 19:40
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To podaj przykłady ....konkretne. Ja pierwsze słyszę że Canon jak jest coś zepsute to wymienia na nowe. Nawet jak był przypadek kiedy była konkretna akcja z 1D mkIII to wymieniali tylko wadliwe części a nie całe aparaty. Stąd moje wątpliwości...
....ale jeśli jest inaczej to proszę o przykłady?
Kapitan Wagner