Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: 2014 - wybór sprzętu dla początkującego ślubniaka

Domyślnie Odp: 2014 - wybór sprzętu dla początkującego ślubniaka

Odnośnie używania lampy, po tym ślubie który będziesz robił jako drugi fotograf zobaczysz jakie światło jest z zestawu DJ/zespołu i będziesz raczej musiał się przeprosić z lampą takie moje doświadczenie odnośnie świateł jakie spotyka się na weselach

Co do całej reszty powodzenia w szukaniu sprzętu i niech Cię cieszy robienie zdjęć
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Domyślnie Odp: 2014 - wybór sprzętu dla początkującego ślubniaka

Cytat Zamieszczone przez trzeszcz6 Zobacz posta
    Odnośnie używania lampy, po tym ślubie który będziesz robił jako drugi fotograf zobaczysz jakie światło jest z zestawu DJ/zespołu i będziesz raczej musiał się przeprosić z lampą takie moje doświadczenie odnośnie świateł jakie spotyka się na weselach
    Mam takie samo zdanie, tak jak kiedyś obiecałem sobie , że będę używał lamp sporadycznie - tak teraz nie wyobrażam sobie pracy bez kilku lamp na weselu.... błyskanie na weselu jest super !!!
    oczywiście dla urozmaicenia materiału wyłączam czasami lampy ... jest wtedy klimatycznie ;-)

pozdrawiam
    Paweł

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów