Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Nietypowe pytanie.. canon przesiakniety dymem fajek..

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Nietypowe pytanie.. canon przesiakniety dymem fajek..

@pan.kolega DD z tym perfumem to żeś zapodał temat Wbilam sie teraz na forum zeby rozpuscic ciekawostkę i byc moze pojawi sie dzieki niej usmiech na twarzach paru forumowiczów
    Jako ze z natury jestem osoba kreatywna i miewam nietypowe pomysly a i rowniez wynajduje rozwiązania na poczekaniu stworzylam taką oto koncepcje oddalania smrodu fajek. UWAGA!....

#1 Potrzebny: Damski rajstop ... jakis taki podziurawiony, nie ma sensu kobiecie zabierac rajstop ktore jeszcze działaja - #2 Potrzebny: olejek zapachowy (taki do kominka ktory podpala sie od dolu swieczką) - nasaczyc u dołu paroma kroplami 1 "nogawke" rajstop tak, zeby nie przesadzic (olejek jest tlusty, ale pisalam: nie przesadzic, doslownie pare kropel zeby wsiaknely w nylon) .. no i sru, wcisnąć tam puszkę.
    To jest czas na usmiech ;>

A tak na serio - poki nie sprobowalam (brak czasu) powyzszych pomyslow - ten jest w miare ok; choc byc moze nie na dluzsza mete - zobaczymy, na razie gra. Szorujac pasek od aparatu mydlami i plynami nie odnioslam 1oo % sukcesu - pokropilam lekko olejkiem na calej dlugosci i sukces jest; zapach z olejku utrzyma sie b. dlugo. Mysle, ze kupie jeszcze ten pochlaniacz zapachu (m.in nikotynowego), choc sceptycznie patrze na ten wynalazek, szczegolnie w kontekscie body - bo do paska byc moze by sie przydal, ale ten juz mam z glowy. Takie poki co postępy....
    W coco chanel na razie nie inwestuje ( ), ale gdyby mnie przycisnelo z obmywaniem drogocennymi plynami body canona ... to jak co mam pod ręką Calvina Kleina ;D

*offtopicowo do pan.kolega: Black Cashmere by Donna Karan - z ciekawosci sprawdzilam na necie opinie - piszą, ze ma zapach kadzidła, tu i tam napisano rowniez o zapachu smierci druga sprawa: niewiarygodna cena za 1oo ml (serwis aukcyjny), trzecia sprawa: oficjalnie podobno wycofany ze sprzedaży. Ale zapachu jestem ciekawa mimo to!

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez tymczasowa ; 16-11-2014 o 23:53

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Nietypowe pytanie.. canon przesiakniety dymem fajek..

Cytat Zamieszczone przez tymczasowa Zobacz posta

*offtopicowo do pan.kolega: Black Cashmere by Donna Karan - z ciekawosci sprawdzilam na necie opinie - piszą, ze ma zapach kadzidła, tu i tam napisano rowniez o zapachu smierci druga sprawa: niewiarygodna cena za 1oo ml (serwis aukcyjny), trzecia sprawa: oficjalnie podobno wycofany ze sprzedaży. Ale zapachu jestem ciekawa mimo to!

pozdrawiam
    Też byłem ciekawy, więc nabyłem ostatnio, w zasadzie dla pewnej entuzjastki wonności, bo w Polsce chyba raczej trudno to znaleźć. Oczywiście zapach jest boski. Niestety, ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Black Cashmere jest sporzadzony z wonności opisanych w Biblii (Księga Wyjścia 30) jako zakazane do prywatnego skrapiania się. Ale nic nie ma o zastosowaniu do smarowania zaśmiardłego sprzętu. Dziwię się jednak, że Donna Karan ośmieliła się wznowić to świętokradztwo.

--- Kolejny post ---

"36 Zetrzesz na proszek jego części i położysz przed Świadectwem w Namiocie Spotkania, gdzie Ja będę spotykał się z tobą, i będzie to dla was rzecz bardzo święta. 37 Kadzidła w ten sposób przygotowanego nie będziecie robić dla siebie, gdyż poświęcone jest ono dla Pana. 38 Ktokolwiek by zrobił podobne, aby się rozkoszować jego wonią, będzie wykluczony ze swego ludu."
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów