Pokaż wyniki od 71 do 80 z 126

Wątek: Kolejny Canon Cashback 2014

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Kolejny Canon Cashback 2014

Też mam przeboje z Canon-Promo. Aparat Canon 6D kupiony w FotoJoker.
    Ze trzy razy wysyłałam kody wycięte z pudełka, ostatnim razem było info:
    Dziękujemy za zdjęcia pudełka.
    Niestety nie mogliśmy zatwierdzić wniosku, ponieważ kod kreskowy EAN nie odpowiada produktowi na pudełku.
    Na otrzymanych od Ciebie zdjęciach widać, że zaklejono oryginalny kod kreskowy EAN.
    Prosimy usunąć tę naklejkę i przysłać nam oryginalny kod kreskowy EAN/zdjęcie oryginalnego kodu kreskowego.

Nie mogę tego zrobić bo po wycięciu karton jest rozwarstwiony i zrywa się wszystko pod spodem.

Ta promocja to żeby popsuć opinie Canon'owi chyba jest.

Support na szczęście zajął się sprawą:
    Uprzejmie informujemy, że przesłała Pani prawidłowy kod EAN tylko z naklejoną nalepką sklepu.
    Sprawę wyjaśniamy.

Nie wiem ile to potrwa. Sądząc z poprzednich wiadomości Canon-Promo zna juz problem zaklejania kodu EAN
    przez swojego autoryzowanego sprzedawcę FotoJoker.
    Pomimo to odsyła enigmatyczne komunikaty kod EAN nieprawidłowy. Denerwując klientów.

Nie rozumiem takiego postępowania. Canon robi fajną promocję, która skłoniła mnie do zakupu aparatu Canon 6D,
    (bo się wahałam z powodu za wysokiej ceny jak na ten aparat)
    a potem robi wszystko aby mnie zirytować i zepsuć swój jeszcze pozytywny wizerunek w moich oczach.
    Gdzie tu logika? Nie rozumiem takiego postępowania...

Zamiast po rejestracji wniosku przyjrzeć się dokładnie - FotoJoker a to będą zaklejone oryginalne naklejki.
    I wysłać klientowi zrozumiałą informację zwrotną - masz zaklejony kod juz się tym zajmujemy, sprawę wyjaśniamy, prosimy o cierpliwość.

To po kilka razy enigmatycznie: masz nieprawidłowy kod, prześlij prawidłowy kod.
    Można zgłupieć, skąd mam wiedzieć jak wygląda ten prawidlowy.

Sadząc po długości tej wiadomości chyba jestem zirytowana
    Ostatnio edytowane przez Bear4 ; 01-11-2014 o 09:44

Uprawnienia umieszczania postów