Piraci sie dla zysku![]()
Piraci sie dla zysku![]()
No właśnie, taka niedźwiedzia przysługę wyświadczyli Cichemu koledzy z forum. Niestety, od kiedy dowiedział się, że kod jest kradziony, jest piratem, a dotad nie był. Jak Adam przed spożyciem jabłka wiedzy nagle zobaczył, że jest nagi i pewnie poczuł wstyd....Może jeszcze się tłumaczyć, przed sadem, że nie uznał źródła tej informacji za wiarygodne....![]()
Piractwem jest bowiem z definicji dystrybucja, używanie, a nawet kopiowanie softwarów bez pozwolenia właściciela. Zysk nie jest istotny, choć na pewno powiększa wyrok.![]()
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
po jakim czasie dostaliście maila![]()
Sorki, że temat odgrzebuje, ale czy mowa o tym samym programie który jest dostępny w Apple AppStore?
tak to jest to
Czyli w Appstore jest program, który "nie do końca" jest legalny?
Troszku mi się wierzyć w to nie chce biorąc pod uwagę restrykcyjne reguły wg. jakich Apple umieszcza soft w sklepie.
K-4 - cos ci sie pokrecilo. Ten z App store to jest wlasnie legalny. Zrobili go goscie z wegier ktorzy robia pare inny appek. Mowa byla o innym darmowym sofcie (na winde) gdzie koles pozyczyl sobie kod zrodlowy
Kupuj shutter count smialo!
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Podobnie jak pan.kolega dałem się nabrać na jednorazowe sprawdzenie przebiegu, albo moja słaba znajomość angielskiego albo gra słów spowodowała, iż przeczytałem 2,99$ za mój model, 7 z hakiem za sprawdzanie nieograniczone innych modeli mkII, a może było już na tyle późno że przeczytałem to co chcialem przeczytać. Ponownie sprawdzam i zonk, komunikat chcesz sprawdzać swój przebieg płać jeszcze raz 2,99 a chcesz wielokrotnie ale swojej własnej puszki płać 7 z hakiem. No cóż mogę tylko ostrzec innych przed eoscount.com i mieć pretensje do słabej znajomości angielskiego albo zmęczenia.
|CANON FF|
Cześć czy też mógłbym prosić o ten program do sprawdzania ilości klapnięć . Pozdrawiam