Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Jak zacząć fotografować śluby.?

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar marcin_g
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: Jak zacząć fotografować śluby.?

Cytat Zamieszczone przez marcin_g Zobacz posta
    Doczekałem się ciekawych odpowiedzi. Dziękuje tym którzy potrafili odpisać mądrze i podać kilka pomocnych wskazówek.
    Pora zacząć naukę, a może za 30 lat, przeciwnicy mojego pomysłu na życie pozwolą mi sfotografować chociaż jeden ślub
    Becekpl - Ty to masz dopiero problem, a główny ze sobą. No dobrze jestem młody jeszcze gupi, ale chyba nie powiesz mi że kiedy ty zaczynałeś miałeś wszystko w małym paluszku i od razu złapałeś zlecenie za 4000. Wyluzuj trochę, spinasz się, jak by ktoś zabrał Ci z przed nosa ostatniego klienta. Sam przyznasz, że nie dasz rady być u każdej pary na ślubie, w jednym czasie. Pomyśl też o ludziach, nie każdego stać by od razu wykładać ćwierć tego co przeznaczają na cały ślub. Przecież i tak Ci ludzie w większości nie znają podstaw fotografowania, technik itd. Dla nich liczy się tylko zdjęcie i jakie będzie z takiego będą się cieszyć. Musisz zbyć to napięcie proponuję włącz sobie jakiś filmik na redtube. Bo inaczej nam tu wykorkujesz, i kto będzie robił najlepsze zdjęcia w Polsce jak już ciebie nie będzie. Na koniec, nie będę pouczał, bo nie od tego tu jestem, ale weź pod uwagę że zawsze jest ktoś LEPSZY od Ciebie. Pozdrawiam Cię
    Ostatnio edytowane przez marcin_g ; 19-10-2014 o 21:15

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów