Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: PHOTOLO - sprzedawca allegro

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: PHOTOLO - sprzedawca allegro

Cytat Zamieszczone przez violan Zobacz posta
    Ten program ochrony kupujacych to w rzeczywistości tez jest fikcja.
    Nie zycze nikomu aby musiał sprawdzać jego dzialanie ...
    W gruncie rzeczy poszkodowany musi sam dochodzic swoich spraw na drodze sadowej a pomoc portalu aukcyjnego jest praktycznie zadna.
    To nie jest prawda co piszesz. Musisz tylko zgłosić sprawę na Policję i stosowny dokument wysłać do Allegro. Czeka się co prawda ponad miesiąc, ale sprawę załatwiają jak należy. Zdarzyło się i mnie przez to przejść, więc mogę poświadczyć.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 15-10-2014 o 18:23
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Stolica Mazur

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    To nie jest prawda co piszesz. Musisz tylko zgłosić sprawę na Policję i stosowny dokument wysłać do Allegro. Czeka się co prawda ponad miesiąc, ale sprawę załatwiają jak należy. Zdarzyło się i mnie przez to przejść, więc mogę poświadczyć.
    Na Policję,to niech zgłosi alle,co Cię do diabła obchodzi,że nie zdołali dopełnić obowiązków portalu,który pobiera od Ciebie pieniądze za swoje usługi!
    Używa do tego,PayPal,PayU,które czesze prowizję,a bezpieczeństwa nie zapewnia!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Adamss68 Zobacz posta
    Na Policję,to niech zgłosi alle,co Cię do diabła obchodzi,że nie zdołali dopełnić obowiązków portalu,który pobiera od Ciebie pieniądze za swoje usługi!
    Używa do tego,PayPal,PayU,które czesze prowizję,a bezpieczeństwa nie zapewnia!
    Zapędziłeś się trochę kolego. Sam nie lubię allegro, ale prowizję bezpośrednio płaci sprzedający, nie kupujący. Od strony prawnej allegro mogłoby nie zapewniać żadnej ochrony. To trochę tak, jakbyś domagał się od właściciela placu handlowego by zapewnił że każdy najemca budki jest uczciwy. Troszkę brak ci kontaktu z rzeczywistością...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów