Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: [faraon20] - mix fotograficzny - pierwsze fotki z pełnej klatki

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: [faraon20] - mix fotograficzny - pierwsze fotki z pełnej klatki

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    4
    Kiedy to ludzie zrozumieja ,że sprzedawanie życia prywatnego nie ma związku z fotografowaniem ?
    W tym przypadku przez rodzicielskie jakiestam ambicje pokazania potomka w infantylnej ,dziecinnej sytuacji.
    @zysk - na zdjęciu jest dziecko więc sytuacja jest dziecinna
    poza tym zdjęcie jest całkiem fajne - mnie się podoba, znacznie to IMHO lepsze niż fotografie quadów czy kiepskie kadry motocyklistów

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    na zdjęciu jest dziecko więc sytuacja jest dziecinna
    poza tym zdjęcie jest całkiem fajne - mnie się podoba, znacznie to IMHO lepsze niż fotografie quadów czy kiepskie kadry motocyklistów
    Wiem, wiem,ja już to przerabiałem.
    I zdjecie własnego potomka nijak sie nie ma do zdjecia innego/obcego dziecka, innej osoby ,innej sytuacji.
    I to niezależnie ,czy jest dobrze skadrowane ,czy dobre tecznicznie.
    Nie odradzam koledze pokazywania latorośli, ale jak to na forum: jest fotka= jest komentarz
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

zamiast nieostrego kota wolałbym ostrego kociaka

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    zamiast nieostrego kota wolałbym ostrego kociaka
    @igor58
    kociaki to nie w tym wątku, tym bardziej ostre

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

4
    Kiedy to ludzie zrozumieja ,że sprzedawanie życia prywatnego nie ma związku z fotografowaniem ?
    W tym przypadku przez rodzicielskie jakiestam ambicje pokazania potomka w infantylnej ,dziecinnej sytuacji.
    to nie jest mój dzieciak, a więc jak nie masz do czego się przypieprzyć to nie pisz nie na temat.

Co do ostrych kociaków może w przyszłości się pojawią, ale pewnie nie na forum :P

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez faraon20 Zobacz posta
    to nie jest mój dzieciak, a więc jak nie masz do czego się przypieprzyć to nie pisz nie na temat.
    -A czy rodzice tego nie Twojego dziecka,chca aby ta nędzna fotka z ich potomstwem wycierała internet ?
    -To jest na temat:Twoja fotka w Twojej galerii
    -5 i 6 ,zdjecia nie Twojej modelki też sa słabe.
    Nie wierzysz?
    zapytaj zaawansowanych fotograficznie kolegów .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Początki nałogu
    Miasto
    022

zysk co się tak chopaka czepiłeś?
    Ja widzę postęp, niewielki, ale zawsze. O to właśnie chodzi. Spora część zdjęć na tym forum jest co najwyżej średnia, wliczając w to moje i Twoje.
    Tylko przez RZECZOWĄ krytykę można wyciągnąć jakieś konstruktywne wnioski i poprawić błędy.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Niebardzo znam się na portretach, ale 5 jest z potencjałem, uważam, że w pionie byłoby znacznie lepsze. Tylko ta góra całkiem przepalona.

6 do szuflady, ale jestem tylko amatorem na dorobku więc moje uwagi nie muszą być całkiem słuszne.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 20-10-2014 o 23:14

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

-A czy rodzice tego nie Twojego dziecka,chca aby ta nędzna fotka z ich potomstwem wycierała internet ?
    Tak, chcą. Pytałem i się zgodzili na publikację wiem nie wiem o co bijesz pianę.

-5 i 6 ,zdjecia nie Twojej modelki też sa słabe.
    Nie wierzysz?
    zapytaj zaawansowanych fotograficznie kolegów .
    Właśnie pytam, dlatego też nie mam pojęcia po co zabierasz głos.

p0lish dzięki za dobre słowo.

RobertON, góra przepalona fakt, ale jakoś spodobało mi się to zdjęcie dlatego też wrzuciłem żeby poznać opinie innych. Co do 6 wydawało mi się że jest po prostu dobre Ale do szuflady na pewno poleci tak czy siak.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów