Zobacz wyniki ankiety: nowy czy używany

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1823

Wątek: Monitory - porady, problemy itd. część II

Mieszany widok

Bywalec Awatar bob_
    Miasto
    woj. opolskie

Domyślnie Odp: Monitory - porady, problemy itd. część II

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Witam.
    Obecnie posiadam monitor Samsunga SM P2370HD. Do TV i internetu jest super, ale muszę przygotować trochę zdjęć. Fundusze znikome itd. (nie będę się rozpisywał).
    Czy warto kupić używany monitor np:
    CZARNY EIZO 4:3 21,3 S2100 S-PVA KLASA A - - FV GW (4511838119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Lub coś innego z matrycą PVA w cenie do 500zł (z "wielkim wysiłkiem" do 700zł jeśli warto by było dołożyć)

Czy jest to strata pieniędzy i męczyć się z tym co mam?
    Doradźcie coś proszę?

zajrzyj głębiej na ten popularny serwis. jest tam w dość atrakcyjnej cenie chyba (tyle że w Twoim górnym limicie) Nec EA224WMi... Ja zaryzykowałem i czekam na przesyłkę. Zobaczymy co to za ustrój - ponoć ma niezły potencjał jak na tą cenę ;-)
    piątka, trochę szkła i gadżety

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Monitory - porady, problemy itd. część II

Cytat Zamieszczone przez bob_ Zobacz posta
    zajrzyj głębiej na ten popularny serwis. jest tam w dość atrakcyjnej cenie chyba (tyle że w Twoim górnym limicie) Nec EA224WMi...
    Z tego co wyczytałem to matryce IPS niezbyt dobrze sprawdzają się gdy pracujemy przy sztucznym świetle, a ja głównie robię wieczorami, dlatego myślałem o czymś z matrycą PVA.
    Są EIZO S2243W w cenie od 700 - 800 z różnym "przebiegiem" zastanawiam się czy warto i który.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Uprawnienia umieszczania postów