Strona 11 z 31 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 306

Wątek: [2banan] moja galeria

Domyślnie Odp: [2banan] moja galeria

Fajny wiewior gratki! Raczek tez niezly, dawno nie widzialem tego potwora

2banan
    Guest

rzeczywiście to potwór z ameryki on wytępił nasze polskie raczki. jest nosicielem raczej dżumy ... doczytałem dopiero jak wpuściłem go do akwarium w domu nie wiadomo jak ryby to znoszą
    w Polsce występuje jako pasożyt
    dzięki wiewióra pozowała ładnie ale i tak miałem problemy z rana żeby wyraźne wyszło.. jak to z porankami na wakacjach hehhee

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Albo niedowidzę, albo ostatnie foty 56-63 są masakrycznie nieostre.

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

RobertON ostatnia seria bardzo mydlana, wzrok masz w porządku.

2banan
    Guest

robert z oczami u ciebie jest ok, zdjęcia są robione z ręki i na MF (taśma padła w słoiku )dlatego wiem że nie są rewelacyjne, jednak postanowiłem kilka wystawić
    dzięki wszystkim

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

A znowu moje oko wychwyca taki zielonkawy zafarb... sam nie wiem jak to nazwać. WB szaleje czy to wina światła?

2banan
    Guest

Cytat Zamieszczone przez dzeej Zobacz posta
    A znowu moje oko wychwyca taki zielonkawy zafarb... sam nie wiem jak to nazwać. WB szaleje czy to wina światła?
    ale chodzi ci o jakieś konkretne pstryki? może te łyski (56 i 57) kolory na pewno były poprawiane, jak czasami za długo siedzę przy zdjęciu to potem sam już nie wiem jak będzie lepiej

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez 2banan Zobacz posta
    jak czasami za długo siedzę przy zdjęciu to potem sam już nie wiem jak będzie lepiej
    skąd ja to znam Czasami sam robie kilka wersji i ostatecznie żadna mi się nie podoba

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Łyski masz, a widelce też? Cykając ptaki wodne w ich naturalnym środowisku korzystaj z niższej perspektywy, obiektyw "widzi" pod ostrzejszym kątem, co w płaszczyźnie poziomej przekłada się na ładniejsze GO, sam kadr też wygląda lepiej. Staraj się unikać wtrąceń w obiekt. Nie wszystko możesz zrobić obiektywem, opieranie się do końca na zoomie często nie daje efektów, bo jesteś za daleko, za wysoko,a do tego te cholerne krzaki, za które chowa się to coś. Wiewiórkę mogłeś przyciąć(59), ładnie pozuje. Kaczki- staraj się pokazać w ciekawy sposób, pomost woda i kaczka to bardzo dobre składniki do dobrego zdjęcia. Wróbelek jest na tyle popularny, że śmiało możesz eksperymentować, zwłaszcza dorosłe osobniki fajnie się prezentują. Rak ciasny z tyłu. Uczysz się kolego, i dobrze. Eliminuj błedy, myśl nad kadrem, poćwicz rękę. Długa ogniskowa i takiż czas wymagają statywu lub precyzji, inaczej nici z ostrości. Zbliża się bardzo dobra pora na ranne sesje, czekam na foty

Poszła ci taśma w tamronie? Gwarancja?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez 2banan Zobacz posta
    rzeczywiście to potwór z ameryki on wytępił nasze polskie raczki. jest nosicielem raczej dżumy ... doczytałem dopiero jak wpuściłem go do akwarium w domu nie wiadomo jak ryby to znoszą
    coś ty do aqwa wpuścił...duży masz baniak? Toto zżera więcej tlenu niż krowa, nie wspominając o nocnym agresywnym trybie życia. Jak masz pawiookie, zatłuką dziada. Mniejsze zatłucze on.
    Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 25-08-2014 o 21:22

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Chodziło mi o 52 - gdzie jakaś taka sprana zieleń jest, 56,57,58,59 - niebo za drzewami dziwny zafarb ma i całość wpada mi w odcień zielono-żółty. Ale kadry mi się za to podobają pozdro!

Strona 11 z 31 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów