tylko, że ten za 2k na aledrogo to nie jest wersja pudełkowa, a download... (mówię o wersji WIN)
-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
Miłego dniamoja www
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Polski lepi obrabia?
Photoshop w wersji polskiej brzmi jak obcy jezyk
Ze nie wspomne np AutoCADzie gdzie polski w interfejsie brzmi komicznie i wiekszosc ludzi po prostu woli wersje angielska.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
banan82 ma rację, te programy w polskiej wersji to jakiś dziwoląg, autocada pamiętam z czasów studenckich wersji bodajże 2-3, kiedy odpalałem go na dwóch stacjach fdd 5,25 i chodził pod dosem wraz z emulatorem kooprocesora arytmetycznego (na procku i386sx), bo hdd było za drogie i od wtedy nieanglojęzyczny operator zasuwał z anglojęzycznym interfejsem. Późnej jak mi dano super hiper polskiego acada (chyba v12 lub 13) za 15 koła to mało się nie popłakałem, a szef nie rozumiał dlaczego. Z szopą jest podobnie. Polski interfejs do mnie nie przemawia. Jednak przymusu nie ma więc BRS może kupić co mu pasi.
Przy okazji mam do was pytanie. Co sądzicie o serialach do LR4 sprzedawanych na a....o? To jakieś klucze z craków czy ma to cień legalności?