Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Podstawowy zestaw do zdjęć produktowych - ok 2000 zł

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Podstawowy zestaw do zdjęć produktowych - ok 2000 zł

Witajcie jestem tu nowy i to mój pierwszy post. Mam taki problem chcę wydac 2000 na zestaw do fotografii produktowej. Mam Canona 500d plus EF-S 18–200 mm f/3.5–5.6 IS. Wiem że jest to bardzo uniwersalne szkło, ale kupiłem go zamist kita i do prób musi wystarczyc. zastanawiam się jaki kupic stół, lampy (chciałbym aby były 3- w tym jedna do podświetlenia stołu) softboxy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Podstawowy zestaw do zdjęć produktowych - ok 2000 zł

Cytat Zamieszczone przez radius Zobacz posta
    Witajcie jestem tu nowy i to mój pierwszy post. Mam taki problem chcę wydac 2000 na zestaw do fotografii produktowej. Mam Canona 500d plus EF-S 18–200 mm f/3.5–5.6 IS. Wiem że jest to bardzo uniwersalne szkło, ale kupiłem go zamist kita i do prób musi wystarczyc. zastanawiam się jaki kupic stół, lampy (chciałbym aby były 3- w tym jedna do podświetlenia stołu) softboxy
    do fotografii produktowej akurat problemu zadnego nie ma bo wszystko jest proste do kupienia, chcesz tanio to kup box do fotografii produktowej z lampami w zestawie na allegro łatwo znaleźć czy to z 3 czy 4 lampami, jezeli chcesz stół to też go tam znajdziesz , w tej sprawie nie ma duzej filozofii, kupujesz tak duzy stół/box jak produkty chcesz focic, do tego lampy , im wiekszy produkt tym mocniejsze, proste
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów