Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Uzupelnienie zestawu.

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Uzupelnienie zestawu.

1...pisze z pracy....z telefonu.....wiec nie bede sie bawil z poprawnoscia polityczna...polityczna...etyczna...czy jakakolwiek...
    2....aparaty sa wciaz uzywane wiec prosze sobie darowac....

--- Kolejny post ---

Mirek dzieki za wpis.Jednak stalki to stalki Na zoomach kilka razy sie zawiodlem ttafiajac na zle modele.Ale 70-200kusi.oj kusi.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez sston Zobacz posta
    1...pisze z pracy....z telefonu.....wiec nie bede sie bawil z poprawnoscia polityczna...polityczna...etyczna...czy jakakolwiek...
    No to będziesz musiał, bo tego wymaga regulamin tego forum.

kolego @becekpl - prośba o wyrozumiałość - nie ma szans żeby siedzieć na forum 24h cięgiem i prośba o raportowanie (od tego jest), a nie publiczne zwracanie uwagi.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    kolego @becekpl - prośba o wyrozumiałość - nie ma szans żeby siedzieć na forum 24h cięgiem i prośba o raportowanie (od tego jest), a nie publiczne zwracanie uwagi.
    Kolega becekpl zaraportował, po czym poirytowany brakiem reakcji przez caaałą godzinę musiał dać upust swojej frustracji.
    A że nie był to pierwszy przypadek, dałem mu odpocząć trzy dni od forum.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kolega becekpl zaraportował, po czym poirytowany brakiem reakcji przez caaałą godzinę musiał dać upust swojej frustracji.
    A że nie był to pierwszy przypadek, dałem mu odpocząć trzy dni od forum.
    Należało się od dawna pewnie załamany siedzi koncie XD

Dopiero zaczyna

Dzieki za rady.Szerokie szklo ciekawi mnie.nigdy nie mialem 10mm.A zamierzam skupic sie nie tylko na slubach.To dopiero temat za kilka lat.Posiadane 35mm daje dosc szeroki kadr pod ff.tylko czy wystarczajaco szeroki nie wiem bo nie mam odniesienia ;/ Aaaaaaaa.i przychodze tu uzyskac wiedze a nie klutnie z niektorymi prowadzic.dzieki za wyrozumialosc.

--- Kolejny post ---

Damian.Patrze na Twoje fb.pytanko.uczyles sie gdzies foto?kursy itp?czy lata doswiadczenia daja tak ciekawe foty?

Cytat Zamieszczone przez sston Zobacz posta
    Dzieki za rady.Szerokie szklo ciekawi mnie.nigdy nie mialem 10mm.A zamierzam skupic sie nie tylko na slubach.To dopiero temat za kilka lat.Posiadane 35mm daje dosc szeroki kadr pod ff.tylko czy wystarczajaco szeroki nie wiem bo nie mam odniesienia ;/ Aaaaaaaa.i przychodze tu uzyskac wiedze a nie klutnie z niektorymi prowadzic.dzieki za wyrozumialosc.

--- Kolejny post ---

Damian.Patrze na Twoje fb.pytanko.uczyles sie gdzies foto?kursy itp?czy lata doswiadczenia daja tak ciekawe foty?
    moja skromna wiedza pochodzi w 99% z sieci i 4 lata walki z kadrami, obróbką itp.

Uprawnienia umieszczania postów