A jak nie?
Sedno problemu leży w słowie "okażą się".
@kaindox - ja nikogo nie bronię ani nie oskarżam (w opozycji do niektórych tutaj), natomiast piszę jedynie o obiektywnych i powtarzalnych kryteriach dotyczących reklamy na forum. Akty strzeliste które tu formułujesz powyższymi słowami nie stanowią o tym że należy kogoś zbanować lub odebrać uprawnienia.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 23-07-2014 o 00:39
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czyli proponujesz paranoję, zasady z gumy i polowanie na czarownice. Wystarczy pomówienie i użytkownik forum ląduje na "czarnej liście". Otóż nigdy nie podpiszę się pod czymś takim. Między innymi i dla Twojego dobra - co w obecnej chwili może Ci się wydać dziwne.
BTW: dla "aktywistów" tego wątka mała informacja.
Nigdy mi nie było po drodze z użytkownikiem Tom01, w większości przypadków denerwowały mnie jego mentorskie wypowiedzi i chęć obdzielania maluczkich swymi nieskończonymi pokładami mądrości i dziwnie się czuję w roli osoby która w jakimś sensie go broni. Tyle że ja nie bronię kolegi Tom01 tylko zasad ktore moim zdaniem muszą być jasne i przejrzyste, a nie uznaniowe.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner