Jako, ze jak do tej pory wystawilem tylko dwa zdjecia odnosnie portretu i nie spotkaly sie z pochlebynmi opiniami, nie powinienem krytykowac Twoich ostatnich "perfekcyjnych" portretow... jednak to zrobie tylko dlatego, ze zamiast komus dac wskazowki to kazesz mu zachowac zdjecia dla siebieTak wiec KROLU portretow... ostatnie zdjecie z tematu [Galaktycznymuczaczo]..???...???? (brzmi jak best portrets czy cos)
to tej pani chyba ktos zapiekanke z reki ukradl albo Hot Doga. Zdjecie nr 42.... taki miSZcz i fachowiec a nie potrafi prosto zdjecia zrboic badz chociazby wykadrowac.... Troche przypal
Ja nie radze innym aby nie udostepniali zdjec bo mi sie nie podobaja. Zobaczylem raptem kilka Twoich i sam juz wiesz.... Niemniej pozdrawiam i zachecam do rozpisywania sie o tym jak pomoc, wyjasnic i krytykowac a nie zniechecac i rozpisywac sie o tym jaki to ja jestem ********y a inni sa tacy beznadziejni. Ilosc postow nie swiadczy o niczym. Stopka jest jaka jest bo nie mam juz oryginalow a nie mam zamiaru bawic sie w kadrowanie.
--- Kolejny post ---
3.
4.
5.