Pokaż wyniki od 1 do 10 z 559

Wątek: [cobalt] SporT

Mieszany widok

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Domyślnie Odp: [cobalt] SporT

Po fotach z toru widzę,że dałbyś radę,możenie za pierwszym razem,ale tak,jak pisałem wyżej-idziesz w tym kierunku i wiesz,co robisz.No i masz czym,szybkostrzelny pancernik+70-200/2.8 na takie imprezy to miodzio

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Po fotach z toru widzę,że dałbyś radę,możenie za pierwszym razem,ale tak,jak pisałem wyżej-idziesz w tym kierunku i wiesz,co robisz.No i masz czym,szybkostrzelny pancernik+70-200/2.8 na takie imprezy to miodzio
    Faktycznie 7D daje radę, ale coś FF np Canon 1D mk III byłby pewnie lepszy pod względem obrazka.
    Co do Canona 70-200/2,8, to byłem na Pucharze Polski i tam ludzie robią już konkretnymi obiektywami. 300mm do piłki to niezbędny sprzęt.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uzależniony Awatar RTSiak

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Faktycznie 7D daje radę, ale coś FF np Canon 1D mk III byłby pewnie lepszy pod względem obrazka.
    1dIII to ani nie FF ani nie lepszy obrazek od 7d (no moze minimalnie i glownie na cyferkach ale organoleptycznie to w sumie ten sam obrazek - na wyzszych ISO)
    raczej olej kombinacje w strone 1dIII skoro masz 7d, ja sie na tym przejechalem :P

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów