U mnie dopiero pomoglo postawienie nowego systemu teraz nie robie juz tej aktualizacji
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
U mnie dopiero pomoglo postawienie nowego systemu teraz nie robie juz tej aktualizacji
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Wersja 5.4 wspiera wspolprace z nowym Lighrtoom Mobile dla iPada. Ma ona opcje logowania sie za pomoca Adobe ID any synchronizowac kolekcje na iPadowska wersje Lightrooma![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
czyli jakaś kicha z wersją 5.4 ? Nie mam sprzetu iCoś tam ... wiec chyba nie będę instalować.
Ostatnio edytowane przez iza73 ; 14-04-2014 o 14:30
Nie kicha, tylko kolejna wersja. Nie musisz upgrade'owac. Wersja ta wyszla dokladnie w tym samym czasie co Lightroom Mobile.
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
"kicha" pisałam myśląc o problemach kolegi patric89 a skoro nie ma nic ciekawego związanego z edycją to szkoda czasu na upgrade.
Zawsze mozna wrocic do wczesniejszej wersji. Na stronach adobe sa wersje instalacyjne wszystkich wersji.
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
A jakie jeszcze zmiany są oprócz tego co pisał kolega wyżej ?
pelna lista zmian jest na adobe.com.
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Czy ktoś może mi pomóc w takim temacie: Jak przypisać seryjnie słowo kluczowe do serii zdjęć. Np. mam w katalogu pod rząd sto zdjęć Marysi, zaznaczam wszystkie, dodaje słowo kluczowe Marysia ale słowo dodaje się tylko do pierwszego zdjęcia. Dziękuję