Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Co zamiast Photoshop?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Co zamiast Photoshop?

Lightrooma posiadam, i do zdjęć jest bardzo dobry Jednak kiedy czasem się bawiłem różnymi próbnymi wersjami Photoshopa to mimo że nie pewnie nie wykorzystywałem nawet 5% jego możliwości, to zachwycała mnie wygoda i przejrzystość, no i możliwość edycji właściwie wszystkiego... Chciałbym mieć program który były kombajnem do każdej grafiki, a nie tylko do zdjęć. Zainteresowałem się Paint Shopem Pro, ale mimo wszystko ma sporo mniej opcji niż PS... W Elementsach jeszcze gorzej, a do Gimpa się jakoś nie mogę przekonać no i niestety nie obsługuje 14bit kolorów :/

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Co zamiast Photoshop?

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    Lightrooma posiadam, i do zdjęć jest bardzo dobry Jednak kiedy czasem się bawiłem różnymi próbnymi wersjami Photoshopa to mimo że nie pewnie nie wykorzystywałem nawet 5% jego możliwości, to zachwycała mnie wygoda i przejrzystość, no i możliwość edycji właściwie wszystkiego... Chciałbym mieć program który były kombajnem do każdej grafiki, a nie tylko do zdjęć. Zainteresowałem się Paint Shopem Pro, ale mimo wszystko ma sporo mniej opcji niż PS... W Elementsach jeszcze gorzej, a do Gimpa się jakoś nie mogę przekonać no i niestety nie obsługuje 14bit kolorów :/
    Spróbuj photoshop elements + rozszerzenie elements+ (link w moim poprzednim poście). Oczywiście najlepiej po prostu kupić pełnego photoshopa CS6 albo subskrybować CC Czasami na allegro można kupić trochę taniej jakąś starszą wersję (np. jakiś czas temu widziałem CS5 za 1500zł), albo jeśli jesteś uprawniony wersję EDU za mniej niż pół ceny.
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów