Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Wątek: Dlaczego warto kupić MacBooka?

Mieszany widok

Awatar ryplay
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Dlaczego warto kupić MacBooka?

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    [...] a serwis appla należy do najlepszych na świecie (w razie problemów). [...]
    toś pojechał... Chyba nie mówisz o serwisie w Polsce?

2 tygodnie na naprawę, 1 roczna gwarancja, spore koszty napraw pogwarancyjnych, itd itp...
    amatorzy dbają o sprzęt, zawodowcy o temat, dla artysty najważniejsze jest światło...

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie Odp: Dlaczego warto kupić MacBooka?

Cytat Zamieszczone przez ryplay Zobacz posta
    toś pojechał... Chyba nie mówisz o serwisie w Polsce?

2 tygodnie na naprawę, 1 roczna gwarancja, spore koszty napraw pogwarancyjnych, itd itp...
    Nie zgodzę się. Wieziesz sprzęt do autoryzowanego serwisu appla (np. w krakowie jest chyba z 3-4), gdzie naprawiają na miejscu, zamawiają części itp. Ja mam to szczęście że tam gdzie mieszkam jest Apple Store i oni tam robia naprawy gwarancyjne.

Gwarancja jest na rok - racja, ale można ją przedłużyć na kolejne 2 (3 w sumie). To jest Apple, albo to kupujesz albo nie.

Ja miałem problem z ekranem retina i w ramach gwarancji wymieniono mi całego laptopa z modelu late 2012 na late 2013.........zupełnie nowa generacja.

Macbooki nie są najlepsze, mają swoje plusy i minusy, ale życie jest za krótkie żeby iść na kompromisy i używać gównianych komputerów

Macbook/OSX ma najlepsze zarządzanie barwą - co jest bardzo ważne w fotografii.
    Ostatnio edytowane przez banan82 ; 26-03-2014 o 14:24
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uprawnienia umieszczania postów