Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Canon 40mm / 2.8 STM czy warto?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 40mm / 2.8 STM czy warto?

Widze, ze kolega Adam w kazdym watku raczy nas madrosciami z opacznych.pl Zajmuje sie fotografia od wielu lat, jesli 89 w Twoim nicku oznacza date urodzin, to powiem tylko tyle, ze w tym roku kupilem sobie Minolte dynax 7000i z 50/1.7 i byl to juz ktorys kolejny moj aparat Nie bylo wtedy optycznych, ale byli doswiadczeni koledzy, ktorzy wspierali dobra rada. Dlatego do dzisiaj wole zdanie uzytkownikow niz testy w internecie. Testy to nie jest najwieksze zlo, ale trzeba do nich podchodzic z dystansem.

PS. 40-ka, to przepyszne "ciasteczko", pod warunkiem, ze ktos lubi slodycze
    Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 08-03-2014 o 07:21

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Widze, ze kolega Adam w kazdym watku raczy nas madrosciami z opacznych.pl Zajmuje sie fotografia od wielu lat, jesli 89 w Twoim nicku oznacza date urodzin, to powiem tylko tyle, ze w tym roku kupilem sobie Minolte dynax 7000i z 50/1.7 i byl to juz ktorys kolejny moj aparat Nie bylo wtedy optycznych, ale byli doswiadczeni koledzy, ktorzy wspierali dobra rada. Dlatego do dzisiaj wole zdanie uzytkownikow niz testy w internecie. Testy to nie jest najwieksze zlo, ale trzeba do nich podchodzic z dystansem.

https://www.joeyl.com/
    ten gość urodził się też w 1989r. wygląda na takiego który raczej ma więcej doświadczenia niż Pan czy ja, mimo że jest młodszy. tak więc proszę się nie czepiać że kolegi o to ile ma lat, bo jest totalnie nie istotne. sorki za offtop.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    https://www.joeyl.com/
    ten gość urodził się też w 1989r. wygląda na takiego który raczej ma więcej doświadczenia niż Pan czy ja, mimo że jest młodszy. tak więc proszę się nie czepiać że kolegi o to ile ma lat, bo jest totalnie nie istotne. sorki za offtop.
    Ten gosc nie siedzi na forach i nie wypisuje swoich przezyc po przeczytaniu testow na optyczne.pl

PS. Nie sadze, zeby mial w rekach wiecej obiektywow niz ja mialem... jesli to mialoby byc miara doswiadczenia...

PS1. Strona internetowa niestety strasznie muli (brak doswiadczenia webmastera?), pomimo lacza 100mbit.
    Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 08-03-2014 o 20:37

Miasto
    Rzeszów

Ten gosc nie siedzi na forach i nie wypisuje swoich przezyc po przeczytaniu testow na optyczne.pl

PS. Nie sadze, zeby mial w rekach wiecej obiektywow niz ja mialem... jesli to mialoby byc miara doswiadczenia...

PS1. Strona internetowa niestety strasznie muli (brak doswiadczenia webmastera?), pomimo lacza 100mbit.
    Skoro doświadczenie mierzy się na podstawie ilości obiektywów jakie miało się w dłoniach a nie na podstawie prac, to gratuluję toku myślenia.sprzedawcy w media markt są najlepszymi fotografami w Polsce.

fotografia biznesowa

Skoro doświadczenie mierzy się na podstawie ilości obiektywów jakie miało się w dłoniach a nie na podstawie prac, to gratuluję toku myślenia.sprzedawcy w media markt są najlepszymi fotografami w Polsce.
    Tak, grunt to zrozumiec rozmowce. Dobranoc.

Miasto
    Rzeszów

Tak, grunt to zrozumiec rozmowce. Dobranoc.
    żeby była jasność - nie zna Pan Joeya L. więc skąd Pan wie że nie siedzi on na stronach typu optyczne(na samych optycznych nie siedzi, bo raczej nie zna polskiego)? No chyba że znacie się osobiście, to w takim razie przepraszam.
    ilość posiadanych obiektywów etc. nie jest wyznacznikiem doświadczenia, ale pisząc o minolcie w 1989r. daje Pan tak do zrozumienia.
    generalnie chodziło mi o to, że wypominanie koledze wieku jest bez sensu, bo to nie podstawówka, gdzie starszak zawsze miał rację.
    odwracanie kota ogonem Pan, Panie 1000mbit zaczął.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Myślę że dość mocno nadinterpretujesz .
    o to chodziło kapitanie

fotografia biznesowa

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Myślę że dość mocno nadinterpretujesz .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Nie znam kolegi Adama. Fotografuje od 30 lat i podpieram się przy wyborach sprzętu testami optycznych. Przerobiłem wiele obiektywów i nigdy się na nich nie zawiodłem.

Uprawnienia umieszczania postów