Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Cennik na stronie www

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie Odp: Cennik na stronie www

Wiekszosc "pro slubniakow" nie podaje ceny bo... nie do konca sa tak bardzo "pro" i wola zeby ktos do nich zadzwonil, wtedy jakos sie dogadaja...?
    Bo jesli ktos ma zaufanie do siebie i i do swoich mozliwosci fotograficznych, to w wiekszosci przypadkow wie ile chce otrzymac za swoje dzielo i do jakich klientow chce trafic ze swoja oferta?

Bywalec PLUS member Awatar Veox
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    Wiekszosc "pro slubniakow" nie podaje ceny bo... nie do konca sa tak bardzo "pro" i wola zeby ktos do nich zadzwonil, wtedy jakos sie dogadaja...?
    Bo jesli ktos ma zaufanie do siebie i i do swoich mozliwosci fotograficznych, to w wiekszosci przypadkow wie ile chce otrzymac za swoje dzielo i do jakich klientow chce trafic ze swoja oferta?
    No kurcze nie wiem ale Adam Trzcionka, Kalina Ciesielska, Krzysztof Tkacz czy WhiteSmoke nie mają cenników na stronach a jak na moje oko to są jak najbardziej "pro".

P.S.
    Nie żryjcie się :-)
    Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta
    No kurcze nie wiem ale Adam Trzcionka, Kalina Ciesielska, Krzysztof Tkacz czy WhiteSmoke nie mają cenników na stronach a jak na moje oko to są jak najbardziej "pro".
    Widzisz, kolega cobalt nie może przyjąć do wiadomości, że usługa to nie jest towar na półce marketu, gdzie trzeba obok dać wywieszkę z ceną.
    To nie jest to może usługa złożona jak prace budowlane i w zasadzie da się zrobić "standardzik" w stylu: "pakiet złoty, pakiet srebrny i pakiet z tombaku".
    Ale można też do każdego klienta podchodzić indywidualnie i zrobić wycenę po wysłuchaniu jego wymagań.
    Można też nie chcieć zamieszczać cennika, żeby fotoziutki nie zrobiły podobnego o 50 zł taniej.

Ot, wolny rynek.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta

P.S.
    Nie żryjcie się :-)
    Moim skromnym zdaniem to whitesmoke jeszcze sporo brakuje w porównaniu do tej PRO trójki.

Uprawnienia umieszczania postów