Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 115

Wątek: Od czego zacząć???

Uzależniony

Domyślnie Odp: Od czego zacząć???

Uzależniony

piszesz że nie masz $, później że właśnie kupiłeś 5d3 - powiem tak - od zakupu 5d3 lepszych zdjęć nie zrobisz

lubisz fashion ? dużo oglądaj w sieci, w dobrych miesięcznikach
    później odpowiedz sobie na pytanie co oznacza słowo "modelka" - bo ktokolwiek na zdjęciu to nie model/modelka tylko osoba
    która pozowała do zdjęcia (lub nie pozowała - zależy jakie zdjęcie)

modelka to osoba pracująca w tym zawodzie (lub taka która kiedyś pracowała) i nie mam tu na myśli publikacji na MM
    tylko w nieco ciekawszych miejscach, prawdziwa modelka chodzi też po wybiegu a nie tylko wypina cycki w pisemkach typu CKM
    (tu różnica jest widoczna gołym okiem - zwykle nie mniejsza niż 10cm w pionie i tyle samo w obwodzie...)

chcesz robić zdjęcia - ucz się a nie narzekaj, chcesz modelek - zapłać - best things R not 4 free

Dopiero zaczyna

Sam szukasz problemu i kłutni o WIELKI NAJMĄDRZEJSZY. Napiszę Ci wytłumaczenie bo chyba nie przeczytałeś wątku od początku. Temat to "od czego zacząć???". Miałem na myśli uzyskanie podpowiedzi od użytkowników i takowe dostałem na talerzu za co dziękuje. Po czym kilka moich negatywnych odpowiedzi spowodowało, że dostałem propozycję zmiany hobby. W tym miejscu pojawiłeś się Ty ze swoimi Boskimi teoriami. Jeśli mogę, dam jedną radę dla wszystkich "JEŚLI MNIE JAKIŚ WĄTEK NIE INTERESUJE LUB JEST NUDNY, SZYDERCZY, ITD. NIE BIORĘ W NIM UDZIAŁU, NIE WYPOWIADAM SIĘ".

Pełne uzależnienie

Nazwisko juz Ci w googlach podskoczylo, mozna zamknac watek.
    Dobrze ze masz szydelka, przydadza sie...

Dopiero zaczyna

Możliwe że podskoczyło. Trudno. Pozdrawiam.

Uzależniony

capslock... no tak, dla zdrowia zacznij może fotografować rybki akwariowe albo gwiazdy (na niebie - nie na wybiegu)

"Boskie teorie" ? oj masz problemy, masz...

Dopiero zaczyna

Mi nie wolno obrażać innych użytkowników, ale inni użytkownicy mnie obrazić mogą.

dawniej jas_rambo

Cytat Zamieszczone przez marcin.gojski Zobacz posta
    Mi nie wolno obrażać innych użytkowników, ale inni użytkownicy mnie obrazić mogą.
    Skończ się ośmieszać.

Miasto
    Poznań

nie przejmuj się,rób swoje. Chciałeś porad jak zacząć,a nie gnojenia.

--- Kolejny post ---

Co sie z Wami dzieje? Facet prosił o porade,a nie gnojenie. Jeśli ośmieszaniem nazywacie bronienie sie przed takimi żenującymi żartami to kim wy jestescie? jakimi ludzmi? Zdjęcia ma niezłe,nawet niektóre świetne,a tu paskudne żarty. Nie o to tu chodziło. Przeczytajie tytuł postu,co M. miał na myśli.

--- Kolejny post ---

jas_rambo , Marcin chyba dotknął czułego punktu,bo taki nerwowy jesteś,wyluzuj. Jak chcesz kogoś zgnoić to jedź na wieś,a nie obrażaj ludzi,bo to poważne forum

Pełne uzależnienie

Poprostu nie bardzo wierzymy w prawdziwosc jego intencji. Przynajmniej ja. Marcin nie podal zadnego linka do strony z przykladowymi zdjeciami, chociaz ma ich kilka. Pozniej ta historia 600D i kupnem 5Dmk3. Robi sobie poprostu z nas beke, i takie jest moje zdanie (jak dotychczas).

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów