Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Czy warto wymienić 7D na 6D

Mieszany widok

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Czy warto wymienić 7D na 6D

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Ja patrzę na to przez pryzmat ceny jak każdy normalny człowiek. Stać Cię na szastanie forsą to tylko Merde pogratulować.
    Znów wnioski wyjęte z... Do twojej wiadomości: mam starego cropa, 10-22, 35/2, 85/1.8 i 70-200/4. Żaden wypas.
    Ale jakoś nie mierzi mnie to, że ktoś inny może mieć sprzęt droższy i lepszy, jeśli go na to stać.

Niemniej jednak rozpatrujemy tutaj konkretne realne podejście do zakupu, z którego wynika, że pytający raczej nie dysponuje większą gotówką.
    Stąd takie a nie inne wątpliwości co do zasadności zmiany 7D na 6D. Po co ma się Kolega nam rozczarować ?
    A może będzie zachwycony zamianą?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Czy warto wymienić 7D na 6D

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Znów wnioski wyjęte z... Do twojej wiadomości: mam starego cropa, 10-22, 35/2, 85/1.8 i 70-200/4. Żaden wypas.
    Ale jakoś nie mierzi mnie to, że ktoś inny może mieć sprzęt droższy i lepszy, jeśli go na to stać.
    Skoro tak, to bądź uczciwy w swoich wypowiedziach, bo wpędzić kogoś w niepotrzebne wydatki to trochę kiepska sprawa. Sytuację oceniłem tak jak sugerowałeś, więc nie masz powodu, żeby mnie osądzać.
    Tam gdzie w grę wchodzą duże pieniądze rzędu kilku tyś. zł nie ma miejsca na gdybanie i " może będzie zadowolony " bo co jeśli nie masz racji???
    W kwestii merytorycznej 6D to nie jest zły aparat, ale nie każdemu musi pasować. Każdy musi sam ocenić i dokonać wyboru. To tyle tytułem uczciwości wypowiedzi ................
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-01-2014 o 16:51 Powód: Korekta cytowania
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów