Strona 39 z 124 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta
    Jak czytam niektórych to mam wrażenie że po wyjściu MKIII, dwójki przestały robić ostre zdjęcia nie mówiąc o jedynkach...
    Sprzętowy onanizm do kwadratu hehe.
    Veox a miales w reku mk3?

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta
    Jak czytam niektórych to mam wrażenie że po wyjściu MKIII, dwójki przestały robić ostre zdjęcia nie mówiąc o jedynkach...
    Sprzętowy onanizm do kwadratu hehe.
    Wiec zostan przy MKI, i udawaj z nie ma roznicy w porownaniu do MKIII? Wmawiaj sobie dalej ze to onanizm.
    Nie kupuj tez dobrych kart pamieci bo to onanizm, lampy tez uzywaj te najstarsze, bo to onanizm...

Uzywalem MKII i kupilem MKIII tylko dla af, i roznica nie jest duza to fakt ona jest poprostu ogroomna.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Już chyba było 10000000 wątków o wyższości af III nad II Co z tego że af bardzo dobry jak się kadrować nie umie a obróbka to już w ogóle czarna dziura :-)
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Już chyba było 10000000 wątków o wyższości af III nad II Co z tego że af bardzo dobry jak się kadrować nie umie a obróbka to już w ogóle czarna dziura :-)
    Trolujesz I tyle.
    AF to przepasc. Mialem MKI z MKII przez 4 lata. Teraz MKIII plus MKII I o ile wczesniej bylo mi obojetne ktorym body robilem teraz kombinuje zeby jak najwiecej klepac MKIII bo wiem ze zdjecia beda trafione.
    Dodam tylko ze ze stalkami aktywne sa srodkowe punkty podwojnie krzyzowe ktore dzialaja niesamowicie pewnie nawet przy iso6400 f1.4
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 07-01-2014 o 23:00

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Obecnie używam mkI oraz mkIII. O ile z postprodukcją problemu nie mam, to pracując jednocześnie na tych puszkach MKI potrafi dobić z af-em. Z reguły 35 zapięte na I, 85 i 50 na III zamiennie. Z trójki 95% trafionych z jedynki ok 40%, a dawniej wydawało się że jest ostro Przymierzam się teraz do 6D, jedynka z 24-70 wyląduje na aledrogo.
    system EOS z eLizabeth

Coś już napisał
    Miasto
    Lodzkie

Tak na prawdę to, że AF w MK II to jego pięta Achillesowa było wiadomo na długo przed tym zanim pojawił się MK III. Więc nie ma co się spinać. MK III kupuję głównie z dwóch powodów AF i dwie karty - człowiek się pewniej czuję jak jest backup w locie.

MK II to świetna puszka generująca piękny obrazek pracowałem na niej kilka lat ale skoro jest nowa wersja w której poprawiono jej największy mankament to nie ma co się upierać, że to tylko marketing. Fakt, że cena jest trochę z kosmosu ale taką puszkę kupuję się, żeby na niej zarobić, dlatego to już chłodna kalkulacja.
    Do robienia zdjęć używam komórek...
    ... szarych.

Uzależniony
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Trolujesz I tyle.
    AF to przepasc. Mialem MKI z MKII przez 4 lata. Teraz MKIII plus MKII I o ile wczesniej bylo mi obojetne ktorym body robilem teraz kombinuje zeby jak najwiecej klepac MKIII bo wiem ze zdjecia beda trafione.
    Dodam tylko ze ze stalkami aktywne sa srodkowe punkty podwojnie krzyzowe ktore dzialaja niesamowicie pewnie nawet przy iso6400 f1.4
    ciekaw co będziesz trolowal jak wyjdzie nowa IV tez będziesz sikał w majty jaki to III ma wolny AF a na nowej IV można na 1.4 przy 12800 robić. Skończ juz o tym AF bo się nudne robi.

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    ciekaw co będziesz trolowal jak wyjdzie nowa IV tez będziesz sikał w majty jaki to III ma wolny AF a na nowej IV można na 1.4 przy 12800 robić. Skończ juz o tym AF bo się nudne robi.
    Jestes jeden przeciwko calej reszcie ktora mowi to co ja. No ale zawsze znajdzie sie ten jeden madrzejszy.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uzależniony
    Miasto

Ale co mówię przeciwko tobie możesz posłużyć się cytatem? Bo wmawiasz mi coś o czym nie wiem

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Trochę mniej spinania panowie Deklamacji typu AF to przepaść było już setki.

Strona 39 z 124 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów