"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Na forach, było i po polsku i po angielsku o tym, nie pamiętam przyznam na którym bo szukałem opinii o tym szkle gdzie się tylko dało
W każdym razie skoro piszesz, że info bzdet - rozumiem, że to ściema i będzie pracował z moim C5Dc prawidłowo.
Wiesz w internecie największym problemem jest informacja ujemna.
Tak będzie działał nie ma powodu żeby było inaczej. Gdyby miał nie działać to Canon by o tym poinformował.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
najlepsze naleśniki to są z serem i brzoskwiniami![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Ja bym wolał na słodko bez brzoskwiń.
Kapitan Wagner
a ja tam lubię brzoskwinkę![]()
rostek.. to nieprzywzoite!![]()
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Pancake dotarlwspółpracuje z C5Dc.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
C5Dc, C50D, C500N