Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Ceny używanych 5D MKII

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie Odp: Ceny używanych 5D MKII

Roy P Mylisz sie piszac ze sa to glownie aparaty do celow zarobkowych, choc moze w krajach jak np Polska to moze i prawda gdzie trzeba ze dwa miesiace albo i dluzej pracowac by sobie taki aparat kupic wiec ktos kto juz kupi to raczej by zarabiac?
    Wiedz JEDNAK ze w krajach lePiej roziwnietych, wielu pasjonatow uzywa takie modele lub jeszcze z wyzszej polki by porobic zdjecia w czasie wolnym lub na wycieczce.

Domyślnie Odp: Ceny używanych 5D MKII

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    Roy P Mylisz sie piszac ze sa to glownie aparaty do celow zarobkowych, choc moze w krajach jak np Polska to moze i prawda gdzie trzeba ze dwa miesiace albo i dluzej pracowac by sobie taki aparat kupic wiec ktos kto juz kupi to raczej by zarabiac?
    Wiedz JEDNAK ze w krajach lePiej roziwnietych, wielu pasjonatow uzywa takie modele lub jeszcze z wyzszej polki by porobic zdjecia w czasie wolnym lub na wycieczce.
    Uciekło mi jedno słówko i powinno być często służą do zarabiania.
    Dlatego trzeba uważać przy zakupie niektórych modeli nieco bardziej.
    Po za tym co za znaczenie ma kto i po co kupuje taki aparat w innym kraju skoro i tak większość transakcji w Polsce odbywa się lokalnie.
    Ja sam jestem amatorem i używałem 5Dmk2 a teraz mam 5Dmk3 tylko po to by pstrykać dzieciaki i widoczki

Uprawnienia umieszczania postów