Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
Masz rację, wygląda jak pełna tylko niewiadomo czego ;-) miałem zmieniać domke właśnie na tt , ale się rozmyslilem
zobacz na torbe Retrospectv, podobna w stylu do domke

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez scyther5 Zobacz posta
Przejrzałem te TT i szczerze mówiąc nie odpowiadają mi te rozwiązania, a w zasadzie ich brak (te o których pisałem w postach wyżej).
Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Vanguard jest aż taki fatalny?. Do tej proty miałem plecak JPA chyba za 150zł. I nie narzekałem, zmieniam bo się nie mieszczę. W teren plecak biorę kilka razy w roku (reszta w domu) i to przy normalnych pogodach.
Jak ja mam plecak Airport Essential to wszystko co pisałeś jest, prócz tego wyjmowania sprzętu od tyłu. Oni robią rzeczy dla profesjonalistów, fotoreporterów a oni nie mają czasu na gmeranie za poszukiwaniem szkła, taki np dostep od strony pleców jest niewygodny. Ten plecak ma zapięcie na metalową linkę*i szyfrowy zamek, pokrowiec uszczelniony silikonem, troki do przypięcia statywu itd. Tylko tani nie był bo dałem w foto-net ponad 6 stówek. Ale z tego co pisałeś to sprzętu masz za ładnych parę złotych więc chyba szkoda go pakować w jakieś tanie wynalazki...