Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 157

Wątek: Nikon DF

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Nikon DF

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    To nie jest aparat do pracy, tylko do lansu.
    Już ci ktoś o tym wspominał - niesłusznie zakładasz, że każdy aparat powinien być do pracy. Nie każdy ma ambicję być kotleciarzem (bo przecież z każdej innej działki foto wyżyć już się nie da).
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Trzy kółka uniemożliwiają robienie zdjęć w ciemności. Bez odrywania oka. Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego? Coraz bardziej lubię ten wątek
    To nie jest aparat do pracy, tylko do lansu.
    Wreszcie zrozumiałeś.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

do lansu czy do lasu? bo jak do lasu to wporzo.. ale do lansu to ja wolę Nikona FM2 a w nim kodak T-Max 3200
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Już ci ktoś o tym wspominał - niesłusznie zakładasz, że każdy aparat powinien być do pracy. Nie każdy ma ambicję być kotleciarzem (bo przecież z każdej innej działki foto wyżyć już się nie da).
    Merde - już od jakiegoś czasu czepiasz się moich postów. Jeżeli ci coś nie pasuje, to mnie zbanuj, albo po prostu ignoruj moje wpisy. Ta uwaga o kotleciarstwie też nie jest na miejscu, bo zdjęć na ślubach nie robię, a wbrew temu co piszesz żyję z robienia zdjęć i nie narzekam na brak pracy, ani na marne zarobki.

Miasto
    Wawa

Sven bo delikatnie mówiąc Twoje wypowiedzi nie mają żadnego sensu w tym wątku. To że ten aparat będzie nie wygodny do sportu/spottingu/studia/ślubów i innych zdjeć komercyjnych jest oczywistą oczywistością. Robienie z tego wady jest trollowaniem.
    Na ulicy nie potrzebuję wygodnego gripa ani super ergonomii. Wystarczy tylko regulacja czasu/przysłony. Oraz dyskretny wygląd.

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Sven bo delikatnie mówiąc Twoje wypowiedzi nie mają żadnego sensu w tym wątku. .
    A Twoje mają? Dyskusja o ergonomii jest nie na miejscu? To jest forum sprzętowe, a nie magazyn modowy.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

no jeśli ten aparat ma "dyskretny wygląd" to ja jestem królem stylu w takim razie
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Merde - już od jakiegoś czasu czepiasz się moich postów. Jeżeli ci coś nie pasuje, to mnie zbanuj, albo po prostu ignoruj moje wpisy. Ta uwaga o kotleciarstwie też nie jest na miejscu, bo zdjęć na ślubach nie robię, a wbrew temu co piszesz żyję z robienia zdjęć i nie narzekam na brak pracy, ani na marne zarobki.
    Oprócz tego wątku potrafisz coś wskazać?
    Zafiksowałeś się na swoich własnych preferencjach i nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że ktoś inny może mieć inne zdanie.
    Do tego krytykę traktujesz jako atak personalny. Dopisz sobie sam, o czym to świadczy.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Zafiksowałeś się na swoich własnych preferencjach i nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że ktoś inny może mieć inne zdanie.
    Nieprawda. Jacek zapytał dlaczego uważam, że Df nie nadaje się do pracy, więc mu odpisałem. Nigdzie nie napisałem, że tym się nie da zdjęć robić. Uważam, że ten aparat nic nie wnosi, a jest krokiem wstecz. I tylko tyle.

Miasto
    Wawa

A Twoje mają? Dyskusja o ergonomii jest nie na miejscu? To jest forum sprzętowe, a nie magazyn modowy.
    No tak po prawdzie to na temat ergonomii będzie można pogadać jak już aparat znajdzie się przynajmniej na sklepowych półkach ;-) Choć skoro dla Ciebie trzy kółka to "pierdylion", dyskusja nadal będzie pozbawiona sensu :-)

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów