Oczywiście Polaroid też robi podróby Polaroid Battery Grip LCD IR Remote Intervalometer for Canon 650D T4i BG E8 RC5 | eBay
Oczywiście Polaroid też robi podróby Polaroid Battery Grip LCD IR Remote Intervalometer for Canon 650D T4i BG E8 RC5 | eBay
najwyraźniej.
nie do końca rozumiem do czego zmierzasz - kupiłeś zamiennik i chcesz się teraz lepiej poczuć?
a sprawa jest prosta: coś jest Canon by Canon, albo nie jest. i koniec.
natomiast, jak już tu zostało wiele razy napisane, wcale nie jest powiedziane, że jakiś zamiennik nie będzie działał lepiej, niż oryginał. tyle tylko, że nie można nazwać go oryginałem.
pozdro.,
m.
--- Kolejny post ---
Jak się okazuje to sprawa nie jest taka prosta, bo jeśli ktoś nie miał kontaktu z oryginałem, to czasami trudno jest rozpoznać.
Ja również używam wyłącznie oryginałów, ale kupuję je zwykle okazyjnie z drugiej ręki, w rozsądnej cenie![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII