Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Zestaw na start- body, szkła, lampa..

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Zestaw na start- body, szkła, lampa..

a czemu lepszy?

--- Kolejny post ---

"co rozumiesz pod pojęciem "fotografowania przyrody""- chodzi mi o łosie w szczególności mieszkam na wsi i mam pod dostatkiem łąk i lasów i zwierząt trochę jest.. nikon odpada :P a jeśli chodzi o canon do makro to jest dośc fajny ale to już około 3500pln.. a tamron wychodzi przy nim o tysiac taniej..

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez karla.. Zobacz posta
    a czemu lepszy?

--- Kolejny post ---

"co rozumiesz pod pojęciem "fotografowania przyrody""- chodzi mi o łosie w szczególności mieszkam na wsi i mam pod dostatkiem łąk i lasów i zwierząt trochę jest.. nikon odpada :P a jeśli chodzi o canon do makro to jest dośc fajny ale to już około 3500pln.. a tamron wychodzi przy nim o tysiac taniej..
    3500zł to kosztuje wersja L :> ale nie o niej pisałem tylko o tej:
    Obiektyw CANON EF 100 mm f/2.8 Macro USM, Obiektywy - sklep saturn.pl
    ta wersja jest lepsza niż stary tamron 90mm i porównywalna z nową wersją tamrona który cenowo stoi tak samo jak canon.

Tamron SP 90mm F/2.8 Di MACRO 1:1 VC USD - doSony - KDM-FOTO mnie chodzi o tego tamrona..

--- Kolejny post ---

adawro makro własnie nie może czekać a jeśli chodzi o tą sigmę to droga ale warta uwagi, można by ją wkalkulować

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

nikon odpada
    a czemu (pytam z czystej ciekawości) ????
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

po prostu.. od zawsze jakoś canona miałam, nikonem nigdy się nie interesowałam nawet.. mam takie swoje różne- typu jak komputer to asus, jak aparat to canon, jak telefon to nokia.. itp

--- Kolejny post ---

poza tym nikonem kilka zdjec zrobiłam i mi w rękach jakos nie leżał.. wydaje mi sie że sama obudowa również trochę gorsza..

Początki nałogu

jak komputer to asus, jak aparat to canon, jak telefon to nokia.. itp
    Miałem nie komentować, a skomentuję... Jak w obecnych czasach można pracować na telefonie marki Nokia ?!?! Bez Androida lub iOS ?!?! Chyba, że mówimy o Nokii 3310 lub 6310i, to wiem że to jest dobra Nokia Telefon do dzwonienia

Co do Nikona - zobacz co potrafi Nikon D7100 Sam mam 60D, ale jestem zachwycony tą puszką tak samo jak Pentaxem K-5, które w rękach miałem i obrazek na żywo widziałem
    / Canon /

Uprawnienia umieszczania postów