Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2211

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez zoomi Zobacz posta
    a propo policji i allegro - kiedyś w sobotni wieczór zadzwoniłem na 112 (łódzkie) z konkretną informacją że pewna aukcja
    (na kwotę ponad 20kzł) jest ewidentnym wałem a jako że miała się skończyć za około dobę (w niedzielę) poprosiłem
    o kontakt w tej sprawie z policją poznańską tak aby mogła przed końcem aukcji skutecznie skontaktować się z allegro
    (zgłoszenia wysyłane do alle pozostawały bez odpowiedzi - cóż, weekendowy wieczór...)

kto zgadnie co mi powiedzieli na 112 ? "proszę przyjechać do nas w poniedziałek, spiszemy co trzeba"

ot Polska
    a teraz pomyśl;
    prowadzisz biznes na allegro i systematycznie zgłaszasz policji konkurencje....
    według ciebie powinni reagować?
    w demokracji ludzie maja prawo być idiotami, i niektórzy muszą się o tym boleśnie przekonać
    ja tam wole nie mieć kipiszu w domu bo komuś coś się wydawało

Uzależniony

Domyślnie Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    a teraz pomyśl;
    prowadzisz biznes na allegro i systematycznie zgłaszasz policji konkurencje....
    według ciebie powinni reagować?
    w demokracji ludzie maja prawo być idiotami, i niektórzy muszą się o tym boleśnie przekonać
    ja tam wole nie mieć kipiszu w domu bo komuś coś się wydawało
    tak tak... biznes z zerowego konta, aukcją ze skradzionymi zdjęciami i nierealnie niską ceną za 1Dx z eLkami get lucky bidders
    widzisz, demokracja, według ciebie nie powinni a według mnie i owszem

...też pomyśl - może dasz radę

Uprawnienia umieszczania postów