Spokojnie. Trochę czasu minie, to przestanie trollować onanizując się tabelkami i tablicami testowymi.
Nie wiem po co takiego posta tworzysz. Może Ci smutno, że twój 6D ma tyle samo MPx co 70D?
Jeśli ktoś nie potrzebuje mega super GO, a potrzebuje aparat z dużą ilością detali od Canona, nie zauważy na co dzień w pracy różnicy między 6D a 70D.
Nie wiem po co takiego posta tworzysz. Może Ci smutno, że twój 6D ma tyle samo MPx co 70D
Kolego albo zakończysz to trollowanie i dziecinne personalne zaczepki albo się pożegnamy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss." Kapitan Wagner
[...]
Jeśli ktoś nie potrzebuje mega super GO, a potrzebuje aparat z dużą ilością detali od Canona, nie zauważy na co dzień w pracy różnicy między 6D a 70D.
Szczęśliwi ci, co nie widzą różnicy pomiędzy obrazem z obiektywu, a wycinkiem obrazu z tego samego obiektywu. Oni mają taniej.
Różnica ta jednak istnieje i jest bardzo wyraźna - coś tak jak z przysłowiowymi klapkami na oczach i bez.