Pokaż wyniki od 1 do 10 z 835

Wątek: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Spokojnie. Trochę czasu minie, to przestanie trollować onanizując się tabelkami i tablicami testowymi.
    Nie wiem po co takiego posta tworzysz. Może Ci smutno, że twój 6D ma tyle samo MPx co 70D?
    Jeśli ktoś nie potrzebuje mega super GO, a potrzebuje aparat z dużą ilością detali od Canona, nie zauważy na co dzień w pracy różnicy między 6D a 70D.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Fotopstryczek Zobacz posta
    Nie wiem po co takiego posta tworzysz. Może Ci smutno, że twój 6D ma tyle samo MPx co 70D
    Kolego albo zakończysz to trollowanie i dziecinne personalne zaczepki albo się pożegnamy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Fotopstryczek Zobacz posta
    [...]
    Jeśli ktoś nie potrzebuje mega super GO, a potrzebuje aparat z dużą ilością detali od Canona, nie zauważy na co dzień w pracy różnicy między 6D a 70D.
    Szczęśliwi ci, co nie widzą różnicy pomiędzy obrazem z obiektywu, a wycinkiem obrazu z tego samego obiektywu. Oni mają taniej.

Różnica ta jednak istnieje i jest bardzo wyraźna - coś tak jak z przysłowiowymi klapkami na oczach i bez.

Uprawnienia umieszczania postów