Pokaż wyniki od 1 do 10 z 835

Wątek: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

70D pojawiła się na stronie z DxOMark można sobie porównać z innymi matrycami
    wnioski nasuwają się same - po pierwsze primo (jak to u mnie na wsi gadają) rewolucja w kanonie już była, po drugie primo wydaje się że canon obraca się wokół spraw drugorzędnych jeśli nie trzeciorzędnych dla fotografii, po trzecie primo kasy nie wydam i to jest jedyna dobra wiadomość, a kibicowałem temu korpusowi.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    70D pojawiła się na stronie z DxOMark można sobie porównać z innymi matrycami
    wnioski nasuwają się same - po pierwsze primo (jak to u mnie na wsi gadają) rewolucja w kanonie już była, po drugie primo wydaje się że canon obraca się wokół spraw drugorzędnych jeśli nie trzeciorzędnych dla fotografii, po trzecie primo kasy nie wydam i to jest jedyna dobra wiadomość, a kibicowałem temu korpusowi.
    A miałem przez chwilę nadzieję że przestaniesz już tu biadolić i przeniesiesz się na inne forum . Może warto rozważyć taką opcję. Skoro tutaj mowa o zupełnie przestarzałym i zacofanym technicznie sprzęcie, bez widoków na zmianę stanu rzeczy to po kiego grzyba tu jeszcze bijesz pianę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A miałem przez chwilę nadzieję że przestaniesz już tu biadolić i przeniesiesz się na inne forum . Może warto rozważyć taką opcję. Skoro tutaj mowa o zupełnie przestarzałym i zacofanym technicznie sprzęcie, bez widoków na zmianę stanu rzeczy to po kiego grzyba tu jeszcze bijesz pianę.
    nadzieja umiera ostatnia, nadal przecież jestem dumnym użytkownikiem canona, miałem ochotę kupić ten korpus w przeciwieństwie do większości użytkowników do mojej amatorskiej fotografii nie potrzebuję pełnej klatki.
    Jestem szumofobem
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    70D pojawiła się na stronie z DxOMark można sobie porównać z innymi matrycami.
    czy wiesz dlaczego tańsze proszki nigdy nie dopierają?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    czy wiesz dlaczego tańsze proszki nigdy nie dopierają?
    nie piorę, nic nie wiem o proszkach, nawet pralki nie umiem włączyć, robię zdjęcia zupełnie amatorsko (tak to określę żeby nie pisać że fotografuję )
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 31-08-2013 o 17:25
    Jestem szumofobem

Uprawnienia umieszczania postów