Zawsze jak się coś zyska to inne się traci. Wracając do sztuki nazywam to sztuką kompromisu.
Atom Heart Mother ...
Zawsze jak się coś zyska to inne się traci. Wracając do sztuki nazywam to sztuką kompromisu.
Atom Heart Mother ...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Emocje opadły to można powrócić do zdjęć.
Zastanawiam się czy parkując na parkingu będę mógł odebrać samochód nie wstępując na boisko? Ale chyba spróbuję bo to jedyna szansa aby zaparkować w bramce.
Zastanawiam się, gdzie będzie trenować nasza utalentowana młodzież gdy wszystkie boiska zamienią się w parkingi.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ostatnio trochę się zawiesiłem i jakoś z rzadka patrzę w celownik. To znaczy codziennie robię zdjęcia ale to nie to samo co robić zdjęcia. Po prostu jakoś wyczyszczone. Turyści albo upały. Albo drugie i pierwsze.
kici, kici, kici
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 12-08-2013 o 22:34
Uliczny portret a może portret ulicy...
,,,,To znaczy codziennie robię zdjęcia ale to nie to samo co robić zdjęcia
Uliczny portret a może portret ulicy... ,,,,,
jak powiedział Mrożek: ....jutro to dziś, tyle że jutro....![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
smiem stwierdzic ze to najbardziej kontrowersyjny watek tego forum, utworzony przez najwiekszego znawce i wyjadacza fotografii jaki jest tutaj.
nigdy tego watku nie zrozumiem, nigdy!![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Jeden z najlepszych wątków na tym Forum,nigdy nie mów nigdy.....
Codziennie się nad tym zastanawiam robiąc zdjęcia, które zdjęciami nie są. Mrożek chyba miał rację. Bo zdjęcia to tylko zdjęcia. I dzień jak co dzień. Nawet pojutrze.
Oreo...